Η Google σε mood Πρωταπριλιάς: Δείτε τις πιο ‘σπαρταριστές’ φάρσες

Η Google σε mood Πρωταπριλιάς: Δείτε τις πιο ‘σπαρταριστές’ φάρσες

Οι αντίστροφες αναζητήσεις, το Pac Man στα στενά των Google Maps και το νέο πληκτρολόγιο που γράφει με καραμούζα στις επικότερες φάρσες της Google για την Πρωταπριλιά (Pics+Vids)

Πιστή στο ραντεβού της με την Πρωταπριλιά, η εταιρία Google φαίνεται ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν απογοήτευσε τα εκατομμύρια χρηστών της. Συνήθως, η Google κάνει τόσα πολλά αστεία που κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει στο σύνολό τους, αλλά το thenextweb.com επέλεξε τα καλύτερα και σάς τα παρουσιάζει:

Τέλος στις γρήγορες συνδέσεις. Επιστροφή στη σύνδεση 56 k!

Τέλος στην εικονική πραγματικότητα! Η αργή σύνδεση Dial Up 56 k μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας ζωή! Βγείτε έξω, δείτε φίλους, κάντε ένα περίπατο και ερωτευτείτε! Και για του λόγου το αληθές, η Google έφτιαξε το παρακάτω βίντεο:

H αραβική Elgoog

Τα πάνω κάτω και τα πίσω μπρος! Εκατομμύρια χρήστες ήρθαν αντιμέτωποι με τον πειραγμένο κώδικα της Google που εμφάνιζε για ώρες αποτελέσματα αναζητήσεων, ανάποδα!

Google Pac!

Στις επικές φάρσες που έγραψαν ιστορία, πρέπει να κρατήσουμε την ιδέα της Google να προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να παίξουν Pac Man, αντί να ψάχνουν δρόμους στο Goolge Maps. Λειτουργεί και στο κινητό, αρκεί να βρείτε τα μυστικά “pins” που τα ενεργοποιούν.

Λευτεριά στα Panda

Η επόμενη υπηρεσία που ανακοίνωσε η Google Japan με αφορμή την Πρωταπριλιά είναι το Google Panda. Αν και το κοινό υποδέχτηκε με χειροκροτήματα την ιδέα (δεν γνωρίζουμε πόσοι αντιλήφθηκαν τη φάρσα και πόσοι όχι), το Google Panda πρέπει να πούμε πως δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα κουκλάκι που απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του χρήστη, όπως ακριβώς κάνει το Google Now.

Καραμουζο – πληκτρολόγιο

Η Google Japan δεν έμεινε μόνο στο Google Panda, αφού την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε και το πληκτρολόγιο που δεν έχει πλήκτρα και ο χρήστης μπορεί να γράψει σε αυτό με χρησιμοποιώντας μία καραμούζα.

Selfie αντί για σχολίων!

Το #chromeselfie αποτελεί τη νέα υπηρεσία άμεσου σχολιασμού posts, όχι με προτάσεις, αριθμούς και ψηφία, αλλά με selfie. Οπότε ακόμη και αν δεν θέλετε να πάρετε προσωπικά θέση σε αναρτήσεις, μπορεί να ανεβάσετε τη φωτογραφία του κατοικιδίου σας!

ΕΛ.ΤΑ 3ης γενιάς

Ήρθε το ταχυδρομείο του μέλλοντος που συνδέει το “έξυπνο γραμματοκιβώτιό σας” με το κινητό 3ης γενιάς. Και το όνομα αυτού: Smartbox! Διαχειρίζεται γράμματα που λαμβάνει ο χρήστης και τον ειδοποιεί στο smartphone του ότι έχει mail.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα