Βίντεο: Αστυνομικοί σπάνε το τζάμι για να βγάλουν από Ι.Χ. μεθυσμένη οδηγό

Βίντεο: Αστυνομικοί σπάνε το τζάμι για να βγάλουν από Ι.Χ. μεθυσμένη οδηγό

Κοιμόταν, στη θέση του οδηγού, στη μεσαία λωρίδα αυτοκινητοδρόμου του Σαν Ντιέγκο και, αφού δεν άκουγε τα χτυπήματα στο παράθυρο οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του συνοδηγού. Απίστευτο βίντεο (Vid)

Η 25χρονη Άμπερ Ντλέιν Μακίνλει Μόργκαν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στη μεσαία λωρίδα του Ι-805.

To περίεργο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ, όταν ένας δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό «10News» παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το συγκεκριμένο όχημα και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Οι άνδρες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες και η γυναίκα δεν ανταποκρίνονταν στις εκκλήσεις για να τους ανοίξει.

Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να …κυλάει στο δρόμο και ο επικεφαλής των αστυνομικών δεν είχε άλλο τρόπο προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα, από το να σπάσει το τζάμι του παραθύρου του συνοδηγού.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 25χρονη ήταν μεθυσμένη. Δίπλα της βρέθηκε ένα μεγάλο μπουκάλι αλκοόλ και άλλα ποτά στο εσωτερικό.

Η 25χρονη είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο. Περιττό να σημειώσουμε ότι όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί της πέρασαν χειρροπέδες και την οδήγησαν πίσω από τα … κάγκελα. Για να βγει από το κρατητήριο, αναγκάσθηκε να καταβάλει εγγύηση 2.500 δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα