Προετοιμάστε το παιδί σας για την πιο αθλητική σχολική χρονιά

Προετοιμάστε το παιδί σας για την πιο αθλητική σχολική χρονιά

Ο νέος ψηφιακός προορισμός για αγορές αθλητικών προϊόντων σου χαρίζει μοναδική ευκαιρία να δώσεις στο παιδί σου όλα τα απαραίτητα ώστε να παραμείνει σε φόρμα

Με τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν και οι “βαριές” υποχρεώσεις των παιδιών σε όλη τη χώρα. Σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα και πάλι από την αρχή. Τα μικρά παιδιά όμως έχουν ανάγκη να ξεδώσουν, να παίξουν και στην τελική να γυμναστούν. Κάποιοι από τους μικρούς πρωταγωνιστές κάθε σπιτιού προτιμούν τα ομαδικά αθλήματα, άλλοι είναι φανατικοί του κλασικού αθλητισμού ή των καλλιτεχνικών σπορ. Όποια και να είναι η κλίση τους, οι γονείς θέλουν να τα ενθαρρύνουν να βρεθούν εκεί έξω και να κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους την άθληση.

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των γονιών, ειδικά εκείνων που δεν έχουν όσο χρόνο στη διάθεσή τους θα επιθυμούσαν, αποτελεί ο ψηφιακός προορισμός Sportkit.gr.

Το Sportkit είναι ο μοναδικός ψηφιακός προορισμός, που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να βρουν τα καλύτερα αθλητικά προϊόντα της αγοράς για τα παιδιά τους, επιλέγοντας τις καλύτερες τιμές από 100+ e-shops.  Το περιεχόμενο του αποτελείται από τα πλέον δημοφιλή αθλητικά brands ένδυσης & υπόδησης, από προϊόντα αθλητικού εξοπλισμού και διατροφής, αλλά και από εισιτήρια αθλητικών γεγονότων.

 

Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις του καλοκαιριού

Πριν όμως μπει ο σχολικός Σεπτέμβρης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και τις σημαντικές εκπτώσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα χρειαστούν τα μικρά παιδιά, ό, τι και αν επιλέξουν για να γυμναστούν. Περιηγηθείτε στην ξεχωριστεί κατηγορία του Sportkit με εκπτώσεις, αλλά και στις προσφορές που εξασφαλίζει σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς.

Xαμηλα Sneakers Adidas Stan Smith, Λευκά – Από 51.00€, τώρα 40.80€

Nike Pico 4, Λευκά-ροζ – Από 29.90€, τώρα 20.00€

Adidas Performance – Adidas Goletto – Μαυρο – Από 49.90€, τώρα 32.00€

Fila Ultraloop – Ροζ/Γκρι – Από 39.99€, τώρα 20.00€

Σετ T-Shirt/Σορτσάκι για αγόρι και για κορίτσι

 

Καπέλο Τζόκεϋ Disney Mickey Mouse – Από 9€, τώρα 8.10€

Καπέλο Τζόκεϋ Disney Minnie Mouse – Από 9€, τώρα 8.10€

MARASIL Γυαλια Ηλιου, Ροζ – Από 45€, τώρα 36€

MARASIL Γυαλια Ηλιου, Κόκκινα – Από 45€, τώρα 36€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα