Συνάντηση Γεννηματά- Παπανδρέου

Συνάντηση Γεννηματά- Παπανδρέου
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με τον Πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου, την Παρσκευή 24 Ιουνίου 2016, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην πρωθυπουργό, το οποίο είχε προαναγγείλει το News247

Με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε στη μία το μεσημέρι στο γραφείο της στη Βουλή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Ένα ραντεβού που όπως είχε γράψει πρώτο το News247 είχε κλείσει κατά την εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, από την οποία είχε απουσιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε όμως δώσει το παρόν ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και όχι μόνο πήγε, αλλά αφού τελείωσε η εκδήλωση πλησίασε τη Φώφη Γεννηματά, συζήτησαν για λίγο οι δυο τους όπως επιβεβαίωσε  η φωτό που δημοσιεύσαμε στα Τιτιβίσματα στην Εξουσία. Στο τέλος δε της συνομιλίας, ακούστηκαν να λένε: “Θα τα ξαναπούμε σύντομα”.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς τις φήμες που φέρουν τον κ.Παπανδρέου να έχει ανοιχτούς διαύλους με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα ξανακατέβει στις εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα