Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Καισαριανή στον λόφο πάνω από το σκοπευτήριο

Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Καισαριανή στον λόφο πάνω από το σκοπευτήριο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην Καισαριανή καθώς το μεσημέρι ξέσπασε μεγάλη φωτιά στον λόφο πάνω από το σκοπευτήριο. Δείτε εικόνα από το σημείο

Κείμενο: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Ρεπορτάζ: Μάνος Φραγκιουδάκης

Πολύ καλύτερη είναι η εικόνα του πύρινου μετώπου μισή ώρα μετά τις τρεις στην Καισαριανή μετά από τουλάχιστον μία ώρα προσπαθειών κατάσβεσης.

 

Δείτε εικόνα από το σημείο λίγο νωρίτερα:

Η πυρκαγιά ξέσπασε αρχικά πάνω από τον λόφο του σκοπευτηρίου Καισαριανής στην συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη, λόγω των ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις και κινήθηκε ψηλά προς το πυροφυλάκιο και με κατεύθυνση τον περιφερειακό, ενώ πυκνοί καπνοί έπνιξαν τις πολυκατοικίες της Καισαριανής, που ευτυχώς δεν κινδύνευσαν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 40 άντρες με 19 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, εθελοντές, 9 υδροφόρες του Δήμου και της Περιφέρειας ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 ελικόπτερα. 

Σημειώνεται ότι άμεση ήταν η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Καισαριανή. Ειδικότερα, απέστειλε, ύστερα από συνεννόηση με το Πυροσβεστικό σώμα, τρεις υδροφόρες για τον απρόσκοπτο ανεφοδιασμό των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Η αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παρακολουθεί το σε εξέλιξη συμβάν και βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα