3 χρόνια “Δημοκρατία”

3 χρόνια “Δημοκρατία”

Τρία χρόνια κυκλοφορίας συμπλήρωσε η εφημερίδα Δημοκρατία και τα γιορτάζει με σημαντικές προσφορές για τους αναγνώστες

Η «δημοκρατία», η εφημερίδα που άλλαξε το χάρτη της καθημερινής, έντυπης ενημέρωσης συμπλήρωσε περισσότερες από χίλιες ημέρες στο μέτωπο της μάχης για την αλήθεια. Σε καιρούς χαλεπούς, η συλλογική προσπάθειά μας απέδειξε ότι η επικαιρότητα γράφει ιστορία!

Η εφημερίδα μας κατέγραψε με εγκυρότητα, αμεσότητα και θάρρος την αληθινή ιστορία του τόπου. Αποκάλυψε πολλές σκοτεινές λεπτομέρειες από τη μεγάλη προδοσία που οδήγησε την πατρίδα μας στα δεσμωτήρια του Μνημονίου. Με τις αυστηρά επιλεγμένες προσφορές της ξενάγησε τους αναγνώστες στα πιο λαμπρά μονοπάτια της ελληνοχριστιανικής παράδοσης. Με το ελεύθερο και αμερόληπτο πνεύμα της, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού σκοπεύει να συνεχίσει ακριβώς όπως ξεκίνησε. Ανεξάρτητη και πρωτοπόρα!

Η «δημοκρατία», γιορτάζει τα 3 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της εφημερίδας και προσφέρει στους αναγνώστες της το μνημειώδες έργο του Κ.Παπαρρηγόπουλου. Ο ιστορικός, με την εντυπωσιακά ζωντανή γραφή, ελκυστική και διδακτική, προσθέτει στην τεκμηριωμένη αφήγηση τη διαχρονική χρησιμότητα της ιστορικής γνώσης.

«Η ιστορία του Ελληνικού Εθνους» από το National Geographic θα διατεθεί σε πέντε συλλεκτικούς τόμους. Πρόκειται για μια πολυτελή σκληρόδετη έκδοση στα νέα ελληνικά, συμπληρωμένη και ενημερωμένη μέχρι το 1974 , με συγκλονιστική εικονογράφηση.

Ο πρώτος τόμος κυκλοφορεί με την «κυριακάτικη δημοκρατία» την Κυριακή 01/12.

Οι επετειακές προσφορές  θα συνεχιστούν με τον «ΡΩΜΗΟ» του Γιώργου Σουρή.

 Την μακροβιότερη σατυρική εφημερίδα, από τον  μεγαλύτερο σατυρικό ποιητή και δημοσιογράφο της σύγχρονης Ελλάδας. Κάθε μέρα από την Δευτέρα 02/12 έως και Παρασκευή 08/12 η «δημοκρατία» θα προσφέρει στους αναγνώστες της τα 20 πρώτα φύλλα του «Ρωμηού».  4 αυθεντικά φύλλα του 1883  θα συνοδεύουν την «δημοκρατία» καθημερινά , εντελώς δωρεάν.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα