Καταδίκη 59χρονου που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια: ‘Μου ζητούσαν τα ίδια να τα θωπεύω’

Καταδίκη 59χρονου που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια: ‘Μου ζητούσαν τα ίδια να τα θωπεύω’

Ποια ποινή επιβλήθηκε από δικαστήριο του Ηρακλείου σε 59χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα αγόρια

Μία ακόμη υπόθεσης παιδεραστίας έφτασε στα δικαστήρια, με έναν 59χρονο ημεδαπό να καταδικάζεται, προκαλώντας ανατριχίλα με όσα υποστήριξε στην απολογία του.

Ο 59χρονος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση, για ασέλγεια σε ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι και τα 15 έτη με αμοιβή, κατά συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση, για απείθεια και για κατοχή κροτίδων. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 3 μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και τον δράστη να οδηγείται στη φυλακή.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούλιο. Η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ανήλικοι εισέρχονταν αδικαιολόγητα στο σπίτι του 59χρονου.

Εντόπισαν έναν 15χρονο, ένα εκ των θυμάτων, να βγαίνει από την οικία, ο οποίος κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος τον προσέγγισε φιλικά αλλά στη συνέχεια του πρότεινε να έχουν σεξουαλικές περιπτύξεις έναντι 10 ευρώ. Εκείνος δέχτηκε και αυτό συνέβαινε για δύο χρόνια. Ο 15χρονος υποστήριξε ότι το ίδιο συνέβαινε και με έναν 17χρονο που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία.

Στην απολογία του, ο 59χρονος υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα αγόρια γιατί είναι ανίκανος. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι τα θώπευε για να τα ευχαριστήσει, όπως του ζητούσαν τα ίδια.

Πληροφορίες από cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα