Μεγάλος Διαγωνισμός COSMOTE: Είσαι για ένα… μπασκετάκι με αντίπαλο το Γιώργο Πρίντεζη;

Μεγάλος Διαγωνισμός COSMOTE: Είσαι για ένα… μπασκετάκι με αντίπαλο το Γιώργο Πρίντεζη;

Ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Σύρο στα μέσα Ιουλίου και η COSMOTE mobile σου δίνει τη δυνατότητα να βρεθείς εκεί για έξι ημέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (pics+vid)

‘Είσαι για ένα μπασκετάκι;’ Πόσες φορές δεν έχει ειπωθεί στην παρέα πριν εκείνη καταλήξει στο γηπεδάκι της γειτονιάς για ένα ‘μονό’; Θα απαντούσες όμως θετικά αν ο αντίπαλος ήταν τρις πρωταθλητής Ελλάδος και δις πρωταθλητής Ευρώπης; Φαντάσου ότι κατεβαίνεις στο γήπεδο απέναντι στους Γιώργο Πρίντεζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Νίκο Παππά και Γιάννη Καλαμπόκη σε αγώνες 3 on 3 και έχεις την ευκαιρία να… ροκάρεις στο τερέν. Απλά πρέπει να απαντήσεις αποφασιστικά στην ερώτηση: ‘Εσένα ποιο είναι το δυνατό σου σημείο στο μπάσκετ;”

 

Η COSMOTE σου προσφέρει μπάσκετ με κορυφαίους Έλληνες παίκτες, αλλά και ταξιδάκι στη Σύρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για έξι ημέρες. Προκάλεσε την τύχη σου και ίσως γίνεις μέρος του AegeanBall Festival, ενός θεσμού που ονειρεύτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης και φιλοδοξεί να γίνει ένα event με διεθνές κύρος.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

 

Ετοιμάσου να νιώσεις την αδρεναλίνη σου να εκτοξεύεται, σε μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπροστά από το Δημαρχείο Σύρου. Αν είσαι κάτοχος συμβολαίου κινητής της  COSMOTE, μπες στο cosmotecontests.gr, απάντησε στην ερώτηση “Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο στο μπάσκετ;” και ίσως κερδίσεις για εσένα και την ομάδα σου:

  • Δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά καθώς
  • Δωρεάν μετακίνηση από και προς το νησί
  • Δωρεάν διαμονή στη Σύρο 13 – 18 Ιουλίου

 

Και τα δώρα δεν σταματούν εδώ! Ένα μέλος της ομάδας θα δοκιμάσει την τύχη του στον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας COSMOTE Mobile Skill Challenge απέναντι στους κορυφαίους παίκτες Γιώργο Πρίντεζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Νίκο Παππά & Γιάννη Καλαμπόκη, την τελευταία μέρα της διοργάνωσης (17/7).

Τι είναι το AegeanBall Festival;

Το AegeanBall Festival, μία ιδέα που γεννήθηκε στα γήπεδα από τον Γιώργο Πρίντεζη, είναι μία γιορτή του αθλητισμού που φιλοξενείται στη Σύρο! Την ιδέα του διεθνούς αθλητή υποστήριξαν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, που είναι και οι φορείς που άνοιξαν το δρόμο για το πρώτο AegeanBall Festival, που θα διεξαχθεί στην Σύρο από τις 12 ως τις 17 Ιούλη.

 

Πρόκειται για διεθνές τουρνουά με ανοιχτές συμμετοχές για άτομα ηλικίας από 10 έως 47 ετών, που θα διεξαχθεί 13 – 17 Ιουλίου 2016 στη Σύρο. Διεθνείς και καταξιωμένοι αθλητές του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα αγωνιστούν κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ομάδες 3 on 3.

Ο Δήμος Σύρου, αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Πρίντεζης, οραματίζονται πως το τουρνουά θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για πλήθος κόσμου που κάθε καλοκαίρι να συγκεντρώνεται στην Σύρο για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Παράλληλα, το νησί των Κυκλάδων φιλοδοξεί το AegeanBall Festibal να αποτελέσει ένα γεγονός-σημείο προβολής και εκτός Ελλάδος. Ένα φεστιβάλ με στόχο να περάσουν τα σωστά και υγιή μηνύματα του ευ αγωνίζεσθαι, σε μια καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Τι είναι το COSMOTE Mobile Skill Challenge

Την τελευταία ημέρα θα διεξαχθεί το COSMOTE Mobile Skill Challenge. Ένας διαγωνισμός δεξιοτήτων όπου θα συμμετέχουν κορυφαία ονόματα όπως ο Πρίντεζης, ο Παππάς, ο Παπαλουκάς και ο Καλαμπόκης καθώς και ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού μας.

Λοιπόν, τι λες; Δεν μασάς στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Γι’ αυτό ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα