Πολάκης για μικρή Μελίνα: Αν η ξαδέρφη μου έκανε λάθος θα το πληρώσει

Πολάκης για μικρή Μελίνα: Αν η ξαδέρφη μου έκανε λάθος θα το πληρώσει
INTIME NEWS

Ο αν. υπουργός Υγείας παραδέχθηκε ότι η ξαδέλφη του ήταν η αναισθησιολόγος στο χειρουργείο της τετράχρονης. Σκληρή επίθεση Άδωνι στον Π. Πολάκη για "βαρωνίες"

Στην παραδοχή ότι η αναισθησιολόγος της άτυχης Μελίνας Παρασχάκη είναι ξαδέρφη του προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης αλλά διαβεβαίωσε ότι η συγγενής του «θα το πληρώσει» σε περίπτωση που η διεξαγόμενη ΕΔΕ ευθύνη. 

«Η αναισθησιολόγος είναι ξαδέρφη μου. Αν φταίει θα το πληρώσει. Έχει το θάρρος» απάντησε ο κ. Πολάκης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε υπαινιχθεί νωρίτερα τη συγγενική σχέση του αν. υπουργού με την αναισθησιολόγο. Ο κ. Πολάκης ανέφερε μάλιστα ότι η υπόθεση της μικρής που εξέπνευσε μετά το χειρουργείο διερευνάται καθώς ολοκληρώθηκε ήδη η προκαταρκτική εξέταση και τώρα διεξάγεται ΕΔΕ. Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί. Παράλληλα, απάντησε στην κριτική του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον «αρχιμάστορα» στις προσωπικές αιχμές. «Εμένα οι ουρανοί μου ψηλά, οι δικοί σας χαμηλά» είπε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ. 

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό καταλογίζοντάς του ότι έχει «βαρωνίες» στο χώρο της Υγείας. Άφησε, όμως, αιχμές και κατά της αναισθησιολόγου παραπέμποντας στα υπονοούμενα που άφησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Μ. Παγώνη περί κλοπής «οπιούχων φαρμάκων» από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. «Το όνομα Μελίνα Παρασχάκη σας λέει κάτι; Είναι το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, τεσσάρων ετών και ακόμα δεν έχει τελειώσει η πειθαρχική διαδικασία. Μήπως ο ιστορικός του μέλλοντος θα κοιτάξει τις δικές σας βαρωνίες σε τέτοιου είδους περιστατικά κ. υπουργέ;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα