Καραγκούνης: Ο Τσίπρας είπε ψέμματα στους συνταξιούχους για να τους κλέψει την ψήφο τους

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας είπε ψέμματα στους συνταξιούχους για να τους κλέψει την ψήφο τους
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα έτρεψε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός είπε ψέμματα και δεν είναι το νέο αλλά ό,τι πιο παλαιό και παλαιοκομματικό υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου

O Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα πεπραγμένα κατά τη διάρκεια της επτάμηνης θητείας του ως πρωθυπουργός της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραγκούνης χαρακτήρισε ψεύτη τον πρώην πρωθυπουργό, που υποσχέθηκε τα πάντα σε όλους, ωστόσο στόχευε μόνο στην υφαρπαγή των ψήφων ειδικά από τους συνταξιούχους, που πίστεψαν στις υποσχέσεις του.

“Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στους συνταξιούχους τη 13η σύνταξη. Τους είπε ψέματα για να κλέψει την ψήφο τους. Τώρα, οι συνταξιούχοι διαπιστώνουν την αλήθεια. Πρώτα τους έστειλαν στην ουρά των ΑΤΜ‘s”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις μειώσεις στις συντάξεις αναφέροντας: “Σήμερα, τους δίνουν μειωμένες συντάξεις έως 6%. Αύριο, θα τους ζητήσουν πίσω, αναδρομικά, όλες τις μειώσεις για τους μήνες που πέρασαν. Αυτοί που μέχρι χθες δήλωναν υπερασπιστές των συνταξιούχων, σήμερα τους υποτιμούν με το χειρότερο τρόπο.”

Τέλος, καταλήγει πως ο Αλέξης Τσίπρας “δεν είναι το νέο, αλλά ό,τι πιο παλαιό και παλαιοκομματικό υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα