Βίντεο: Τέρμα γκάζι με το καπό κολλημένο στο παρμπρίζ

Βίντεο: Τέρμα γκάζι με το καπό κολλημένο στο παρμπρίζ

Βλέποντας το βίντεο, ειλικρινά είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου κατάφερε να το κρατήσει στο δρόμο

Έναν «εναλλακτικό» τρόπο οδήγησης εφάρμοσε ο Γάλλος οδηγός ράλι Jodran Berfa μαζί με τον κουμπάρο του Damien Augustin, που βρισκόταν στο μπάκετ του συνοδηγού.

Συγκεκριμένα ο Jodran Berfa, στην διάρκεια του Rallye terre des Cardabelles, αναγκάσθηκε να οδήγησει με ανεβασμένο το καπό, υπό τις οδηγίες βέβαια του κουμπάρου του.

Το καπό, είτε από λάθος των μηχανικών, είτε από κάποια αστοχία του συστήματος απελευθέρωσής του, άνοιξε ξαφνικά και … κόλλησε στο παρμπρίζ.

Το πως και το γιατί συνέβη αυτό, πραμένει εν μέρει ανεξήγητος.

Παρόλα αυτά μαρτυρίες «κοινών θνητών» οι οποίοι έχουν δοκιμάσει να οδηγήσουν κάτω από τις ίδιες περιστάσεις σε άδειο πάρκινγκ, λένε ότι τους ήταν δύσκολο. Μάλιστα αναφέρουν ότι αναγκάσθηκαν να κοιτούν από το πλαινό παράθυρο, ή από την χαραμάδα μεταξύ καπό και αμαξώματος.

Καταλήγοντας, αυτό που πρέπει να σημειώσουμε, και είναι το εντυπωσιακό, είναι ότι το πλήρωμα πήγαινε με τέρμα γκάζι σε μια απαιτητική χωμάτινη διασρομή, σαν να μην έτρεχε τίποτα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα