Επιστρέφει στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας

Επιστρέφει στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Μετά από επτά μήνες στην Ηρώδου Αττικού, οι "παροικούντες" στο Μέγαρο Μαξίμου ήδη "πακετάρουν" τα απολύτως απαραίτητα, καθώς το στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα εγκαθίσταται και πάλι στην πλατεία Κουμουνδούρου

Οι επιτροπές εκλογικού προγράμματος, ψηφοδελτίων και επικοινωνίας συνεδριάζουν όλες τις τελευταίες ώρες στον 3ο και τον 6ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ετοιμαστεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Σαββατοκύριακου.

Επικεφαλής του επικοινωνιακού τμήματος έχει αναλάβει ο Νίκος Παππάς με τη συνδρομή μεταξύ άλλων του Πάνου Σκουρλέτη, της Ράνιας Σβίγκου, του Άγγελου Τσέκερη και της Όλγας Γεροβασίλη. Η απερχόμενη κυβερνητική εκπρόσωπος θα αναλάβει για την προεκλογική περίοδο και την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικεφαλής της επιτροπής των ψηφοδελτίων, που ομολογουμένως έχει έναν πολύ δύσκολο ρόλο, είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στην επιτροπή προγράμματος εκτός από τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Αριστείδη Μπαλτά συμμετέχουν ο Γιώργος Σταθάκης, αλλά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του με το τί προτίθεται να κάνει.

Το τοπίο όσον αφορά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, αλλά και την στάση που θα κρατήσουν οι ¨53+¨ αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα που μίλησαν στο NEWS 247, θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα προς την εξωστρέφεια του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα