Μειωμένες τιμές… Περισσότερη γνώση

Μειωμένες τιμές… Περισσότερη γνώση

Σε μείωση τιμών προχώρησε ο εκδοτικός οίκος Rosili ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας και στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής

Ο Εκδοτικός Οίκος Rosili έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του επιχειρησιακού βιβλίου, θέτει ως γνώμονα σε κάθε δραστηριότητα το όφελος του αναγνώστη και την υποστήριξη του επιχειρησιακού βιβλίου. Με αίσθημα ευθύνης, έλαβε την απόφαση να αναθεωρήσει την τιμολογιακή του πολιτική προχωρώντας σε:

–       μείωση τιμών στον κατάλογο των εκδόσεων Rosili έως 45% και

–       προσφορά πακέτων επιχειρησιακών βιβλίων.

Η μείωση τιμών ισχύει για όλα τα βιβλία: Οικονομικά, Λογιστικά, Μάρκετινγκ, Διοικητικά, Γενικά. Τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων αποτελούν έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την εκπαίδευση πάνω σε θέματα Οικονομικών, Σύγχρονης Μακροοικονομικής, Λογιστικής, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Μάρκετινγκ, Διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Με αυτή την κίνηση ο Εκδοτικός Οίκος Rosili υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στη μόρφωση και την επιμόρφωση. Άλλωστε «μειωμένες τιμές… περισσότερη γνώση»!

Επισκεφθείτε το www.rosili.gr κι ενημερωθείτε για τις εκδόσεις Rosili, τον καινούριο μειωμένο τιμοκατάλογο και τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα