Ποια κέρδισε τον τίτλο του “Entertainer of the Year”;

Ποια κέρδισε τον τίτλο του “Entertainer of the Year”;

To Entertainment Weekly έχει μία παράδοση δεκαετίων: στο τεύχος Δεκεμβρίου ανακοινώνει ποιος ή ποια καλλιτέχνις κέρδισε επάξια τους προβολείς της χρονιάς που τελειώνει. Στα κινηματογραφικά πράγματα όμως τίποτα δεν τελειώνει: ο/η καλλιτέχνις της χρονιάς παίρνει προβάδισμα για τα Οσκαρ...

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Σ’ ένα εξώφυλλο που δηλώνει κατηγορηματικά την προτίμηση του Entertainment Weekly, όχι μόνο για την παραδοσιακή του βράβευση της χρονιάς, αλλά μην κρυβόμαστε, και για την οσκαρική κούρσα, η Σάντρα Μπούλοκ ποζάρει με στιβαρή σιγουρικά κι απλότητα. Μπορεί η Κέιτ Μπλάνσετ να είναι (ας μην κρυβόμαστε επίσης) σε άλλη στρατόσφαιρα υποκριτικής δεινότητας, ή ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ να έπαιξε το ρόλο του απεγνωσμένου ανθρώπου που καλείται να επιβιώσει μόνος απέναντι στο σύμπαν πολύ πιο γενναία, αλλά η Μπούλοκ είναι η πρωταγωνίστρια μίας ταινίας που άλλαξε το σινεμά για πάντα. Kαι πιθανόν, το «Gravity» θα είναι η λέμβος της για το δεύτερο Οσκαρ της καριέρας της.

Αλλωστε, βραβεία και box office, ερμηνείες και promotion, καλλιτεχνική αξία και μαζική αποδοχή από το κοινό – όλα μπερδεύονται γλυκά στο χολιγουντιανό βαρόμετρο και συμφωνείτε ή διαφωνείτε κανείς άλλος δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτό τουλάχιστον που απονέμει το EW στο εξώφυλλό του: την ψυχαγωγία. Ολόκληρη: και στην καλλιτεχνική και την εμπορική της διάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα