O Τάκης Βαμβακίδης στηρίζει τη Λαϊκή Ενότητα Λαφαζάνη

O Τάκης Βαμβακίδης στηρίζει τη Λαϊκή Ενότητα Λαφαζάνη
by DJ MAFIOSO Alias PONTOITALOS [email protected]

Ο γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΛΑ.Ε. στη Βουλή, όπου και του εξέφρασε τη συμπαράστασή του σχετικά με την πρωτοβουλία του να διεκδικήσει αυτόνομα την ψήφο του ελληνικού λαού

Με τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να φυλλορροούν, πολλά από αυτά και προς το νεόκοπο κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, από την πλευρά της πάλαι ποτέ Αριστερής πλατφόρμας μεταδίδουν μια ακόμη, επώνυμη στήριξη στο εγχείρημά τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης συνάντησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη βουλή για να τον συγχαρεί για την πρωτοβουλία του.

“Πέρναγα απέξω και μου είπε ο Έλλην ο Εύζων ότι είναι μέσα ο Λαφαζάνης και ήρθα να παραδώσω σε αυτόν και στους άλλους άξιους βουλευτές που σήκωσαν ανάστημα ήθους και πολιτικής αξιοπρέπειας, μια άλλη εντολή από αυτή που κρατάει ο Παναγιώτης τώρα στα χέρια του, μια εντολή από τον ολοζώντανο Κομαντάτε Τσε Γκεβάρα, ότι το νέο ΕΑΜ, το όχι του 61,3 %, μπορεί και πρέπει, βάζοντας πλάτη, η Λαϊκή Ενότητα, το ΚΚΕ, το σχέδιο Β’, το ΕΠΑΜ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Μίκης, ο Μάνος, ο Γλέζος, η Ζωή, βάζοντας πλάτη όλοι αυτοί, μπορεί και πρέπει να δικαιωθεί. Η λέξη ενότητα, μεταφράζεται σε νίκη” σημείωσε ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε: “Η εντολή που μόλις έλαβα, από τον Τάκη Βαμβακίδη, ένα μεγάλο καλλιτέχνη στη χώρα μας, η εντολή είναι πιο σημαντική θα έλεγα από όλες τις άλλες που έχω λάβει αυτή την περίοδο. Γιατί είναι μια εντολή που βγαίνει από την καρδιά του και είναι μια εντολή που πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Τάκης με το λαϊκό και καλλιτεχνικό ένστικτό του είπε τι πρέπει να κάνουμε.  Όλες οι αριστερές προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις να κάνουμε ενωμένες, ένα μεγάλο αντι-μνημονιακό μέτωπο για να δώσουμε διέξοδο στη χώρα. Ευχαριστώ τον Βαμβακίδη για τη στήριξή του, του εύχομαι ό,τι το καλύτερο και κυρίως μαζί και οι δύο ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο για τον τόπο. Αλλά για να  έλθει το καλύτερο για τον  τόπο θέλει αγώνες και ενότητα. Η Λαϊκή Ενότητα αυτό επιδιώκει. Σας ευχαριστώ παιδιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα