Παναγιωτόπουλος: Να τηλεφωνήσει ο Τσίπρας στον Ερντογάν

Παναγιωτόπουλος: Να τηλεφωνήσει ο Τσίπρας στον Ερντογάν
Συνέντευξη τύπου, από την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη και τους τομεάρχες Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο(φωτό) για την υπόθεση Νovartis, μετά και την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Δεν το θεωρώ ούτε αντικανονικό, ούτε απαράδεκτη ενέργεια, σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας εμμένοντας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς

“Το να τηλεφωνήσει ο ένας ηγέτης στον άλλον σε μια περίοδο κρίσης, δεν το θεωρώ ούτε αντικανονικό, ούτε απαράδεκτη ενέργεια. Είναι η ενδεδειγμένη ενέργεια, στα πλαίσια μιας ευθείας επικοινωνίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των δύο ηγετών. Δεν καταλαβαίνω πώς δεν έχει ήδη γίνει αυτό” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών στον Έβρο.

Αναφέρθηκε, παράλληλα, και στα όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα, με την “ένοπλη” εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως “παντού υπάρχει η αίσθηση ότι ο θύτης ο σημερινός, έχει υπάρξει θύμα στο παρελθόν και του νομιμοποιείται να κάνει τα πάντα. Θεωρώ ότι δεν έχουν ξαναγίνει, με αυτήν την ένταση και με αυτό το ύφος, αντίστοιχες συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές (11/3), από διοικητικούς ηγέτες και μεγαλοπαράγοντες άλλων ομάδων”.

Όσον αφορά στην προανακριτική για τη Novartis και την κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστήριξε πως “ο κ. Βενιζέλος έρχεται να καταθέσει στην επιτροπή, όχι ανοίγοντας τον κύκλο των δέκα εμπλεκομένων, αλλά επειδή έχει υποβάλει κάποιες ενστάσεις για το απαράδεκτο της διαδικασίας, εδράζοντας το σκεπτικό του στο ότι στην κυβερνητική πρόταση δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση κατηγορίας που να ενέχει αρχή δίωξης για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα