O ραδιοφωνικός σταθμός “Στο Κόκκινο” μηνύει τον Άδωνι Γεωργιάδη

O ραδιοφωνικός σταθμός “Στο Κόκκινο” μηνύει τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟ ΡΑΚΙΝΤΖΗ--ΦΩΤΟ EUROKINISSI--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ραδιοσταθμός "Στο Κόκκινο", 105,5 και μηνύει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Τι είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας (Vid)

Ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός “Στο Κόκκινο” προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, κατά του υπουργού Υγείας, Ά. Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωση του ραδιοσταθμού αναφέρεται:

“O ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα Μ.Μ.Ε η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη.”

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας είχε κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαπλοκή, ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τις διαφημιστικές συμφωνίες φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την κατάθεση της μήνυσης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα