H μητέρα της Charlize Theron της έδωσε μαριχουάνα

H μητέρα της Charlize Theron της έδωσε μαριχουάνα

Η Charlize Theron αποκάλυψε σε ένα από τα πιο δημοφική shows της αμερικανικής τηλεόρασης, τη σχέση της με την κάνναβη και την έκπληξη που γνώρισε... όταν η μητέρα της της έκανε σχετικό δώρο!

Η ταινία “Gringo” έκανε επίσημη πρεμιέρα την Παρασκευή 9/3 και η Charlize Theron πήγε στον Jimmy Kimmel να μιλήσει για το ρόλο που υποδύεται: μιας κακιασμένης ιδιοκτήτριας εταιρίας φαρμάκων, που συνεργάζεται με το Mexico στην παραγωγή χαπιών κάνναβης, έπειτα από συμφωνία με καρτέλ. Δείτε το trailer πριν προχωρήσουμε στην αποκάλυψη της Theron.

H 42xρονη καλλονή ηθοποιός κάθισε στην πολυθρόνα του Kimmel για να μιλήσουν για τη νέα της δουλειά. Τελικά, μίλησαν για πολλά περισσότερα, όπως η σχέση της Νοτιοαφρικανής με την κάνναβη. Ομολόγησε ότι έκανε χρήση, για οκτώ χρόνια, το λόγο που σταμάτησε κάθε επαφή και πώς τα έφερε η ζωή που η μητέρα της, της πήγε σπίτι ένα δοχείο με προϊόντα κάνναβης!

Ο χαρακτήρας που υποδύεσαι χαρακτηρίζεται ως επιθετικός. Είχε πλάκα να παίζεις κάποια φωνακλού και αντιπαθής;

Υποθέτω πως ναι! Είναι διαφορετικό. Θα σου πω κάτι. Όταν διαβάζεις για κάποιον τέτοιον χαρακτήρα στο χαρτί, στην πραγματικότητα ξεχνάς πως θα πρέπει να τον υποδυθείς μια μέρα. Λες “α, τι ωραία τύπισσα, έχει γέλιο”. Πήγαμε λοιπόν, στο Mexico όπου κάναμε γυρίσματα σε τρία διαφορετικά σημεία και είπα τόσα προσβλητικά, σκληρά, ανεπίγνωστα σχόλια που ζητούσα διαρκώς συγγνώμη, σε όλους -και δη στα μέλη του συνεργείου. Ήταν τόσες οι φορές που απολογήθηκα που τρεις διαφορετικοί άνθρωποι γύρισαν και μου είπαν “σε παρακαλούμε, σταμάτα”.

Η εταιρία που διοικείς φτιάχνει ιατρική μαριχουάνα, η οποία παράγεται στο Μexico. Είχες ποτέ στην κατοχή σου χάπι, λάδι, πουτίγκα ή σε ό,τι άλλη εκδοχή βγαίνει πια, ιατρική μαριχουάνα;

Ναι, είχα γιατί πάντα έχω τη διάθεση να δοκιμάσω τα πάντα. Εννοώ έχεις μια ζωή να ζήσεις, οπότε γιατί όχι; Έχω όμως, να πω ότι ήμουν πάρα πολύ καλά. Είχα καλή σχέση με τη μαριχουάνα για οκτώ χρόνια. Μετά, άλλαξε η χημεία μου. Μια μέρα, στεκόμουν για “παγωμένη” μπροστά στο ψυγείο μου, για οκτώ ώρες. Δεν μπορούσα να μιλήσω και πια δεν ήταν αστείο και σταμάτησα. Έκτοτε, βρέθηκα σε παρέες που είχαν βρώσιμη μαριχουάνα και δοκίμασα, αλλά ήταν το ίδιο πράγμα”.

Τώρα είναι νόμιμη

Το ξέρω (γελάει). Έχω πρόβλημα με τον ύπνο μου. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η μητέρα μου. Αμφότερες λαμβάνουμε σχετικά χάπια και κάποια στιγμή της είχα προτείνει να δοκιμάσουμε κάτι άλλο που θα μας βοηθούσε να κοιμηθούμε. Μου είπε ναι και ένιωσα πως θα έπρεπε να είμαι εγώ η υπεύθυνη της υπόθεσης που θα πήγαινε να τα αγοράσει. Την περασμένη εβδομάδα, ήλθε στο σπίτι μου -φορούσε ρούχα τένις- και μου έφερε ένα κουτί, το άφησε στο τραπέζι της κουζίνας και μου είπε “αγόρασα κάποια με σοκολάτα και επικάλυψη μύρτιλου. Αν θες κάτι που να έχει πιο σύντομη επίδραση, πρέπει να δοκιμάσεις τη μέντα. Μου είπαν ότι είναι καλύτερη”. Ήμουν σίγουρη πως κάποιος στο club που παίζει τένις ήταν ο προμηθευτής της. Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν ενώ πηγαίναμε στην πρεμιέρα της ταινίας τη ρώτησα ποιος της δίνει τη μαριχουάνα. Ξεφύσηξε και μου είπε “πήγα μόνη μου στο κατάστημα”. Μου ήλθε στο μυαλό η εικόνα της, μέσα στο μαγαζί -δεν είναι από τους ανθρώπους που θα αγόραζαν μαριχουάνα (γελάει). Μου είπε επίσης, πως ο καταστηματάρχης της πρότεινε μια σειρά από γλειφιτζούρια που έπρεπε να δοκιμάσει. Αλλά να σου πω κάτι; Λειτούργησε αυτό το σύστημα. Είναι απίστευτο, αλλά κοιμόμαστε”.

Δείτε το απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα