Καμμένος: Όχι σύγκληση συμβουλίου αρχηγών, εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Και επίθεση κατά ΛΑΕ

Καμμένος: Όχι σύγκληση συμβουλίου αρχηγών, εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Και επίθεση κατά ΛΑΕ

Με δήλωση του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δε θα συμμετάσχει σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία αλλά ούτε σοβαρά θέματα όπως το μεταναστευτικό

Όχι στη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ναι σε εκλογές το γρηγορότερο δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου, είπε εκ νέου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Εξαπέλυσε μάλιστα εμμέσως επίθεση κατά της Λαϊκής Ενότητας, που διεκδικεί την αντιμνημονιακή ψήφο, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό.

Σε δήλωση του για τις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Καμμένος υποστήριξε ειδικότερα ότι:

“Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία, που με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls, αλλά ούτε σοβαρά θέματα, όπως το θέμα της μετανάστευσης.”

Πρόσθεσε μάλιστα πως: “Εκείνοι οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις, που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφθούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης – με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί Grexit – σημαίνει τρία εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν το «μαγικό χαρτί» για την Ευρώπη” καταλήγοντας:

“Πάμε μπροστά. Γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να συνεχίσει η Κυβέρνηση το έργο της, για να πάμε με σταθερότητα στο αύριο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα