Ξέσπασμα Πιπιλή: “Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς”

Ξέσπασμα Πιπιλή: “Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς”
Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Οργισμένη αντίδραση της Φωτεινής Πιπιλή για την υπαναχώρηση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των λαϊκών αγορών. Κάνει λόγο για "πολιτικό φάουλ" (Vid)

Άστραψε και βρόντηξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, λόγω της αιφνιδιαστικής αλλαγής στάσης του ΠΑΣΟΚ, στο θέμα των λαϊκών αγορών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κα Πιπιλή εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Μιχάλη Κασσή, με οξύτατες εκφράσεις.

“Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα. Χθες είχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Eurogroup. Δηλαδή χθες ο κάθε Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα «τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών»; να τού απαντούσε «ανθ’ ημών ο Κασσής» ή να τού πει «σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά”, δήλωσε η βουλευτής.

Η κα Πιπιλή πρόσθεσε ότι μετά την παρέμβαση του Μιχάλη Κασσή, αποσύρθηκαν δυο βασικές διατάξεις από το νόμο για τις λαϊκές, η κλήρωση και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων.

“Ας καταθέσουμε εμείς (σ.σ οι βουλευτές της ΝΔ) που είμαστε πλειοψηφία στη Βουλή τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν. Υπάρχουν και σοβαροί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ξαφνιάστηκαν και εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του κ. Κασσή”, είπε η κα Πιπιλή και πρόσθεσε:

“Όταν δεν πας καλά στις μετρήσεις, όταν το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ έχει παει στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύεις στους εναπομείναντες κεντρώους, τώρα τους χάνεις. Τέτοιο πολιτικό φάουλ να χάσεις και τους τελευταίους κεντρώους προς τη ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει. Γιατί υποχώρησε ένα ΠΑΣΟΚ που έχει υποστεί κι αυτό συνέπειες και βγαίνει ανθ’ ημών ο Κασσής; είναι τρελό αυτό που συνέβη”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα