Μεσσηνία: Η σύνταξη οδήγησε την 56χρονη να κρύψει την πεθαμένη μητέρα της

Μεσσηνία: Η σύνταξη οδήγησε την 56χρονη να κρύψει την πεθαμένη μητέρα της

Η ανάγκη επιβίωσης φαίνεται ότι οδήγησε την 56χρονη από χωριό της Μεσσηνίας, να "χτίσει" την μητέρα της κάτω από τη βεράντα του σπιτιού. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση που άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από λίγες μέρες στη Μεσσηνία, με μία ηλικιωμένη να βρίσκεται θαμμένη κάτω από τη βεράντα του σπιτιού της στη Μεγάλη Μαντίνεια.

Το άψυχο σώμα της 85χρονης εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις, καθώς λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέληξε σε συμπέρασμα για την αιτία του θανάτου της. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν πάντως στο ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια.

Όσον αφορά το κίνητρο της 56χρονης κόρης, φαίνεται ότι ήταν η ανάγκη επιβίωσης, καθώς το μοναδικό της εισόδημα ήταν η σύνταξη του ΟΤΕ που λάμβανε η 85χρονη. Μάλιστα, στις αρχές Οκτωβρίου, η 56χρονη χρησιμοποίησε την κάρτα της ηλικιωμένης για να “σηκώσει” τα χρήματα της σύνταξης από την τράπεζα.

Μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, η 56χρονη, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Να θυμίσουμε ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη Παρασκευή. Η 56χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν ότι από τον προηγούμενο Αύγουστο έχουν να δουν την μητέρα της. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι, βρίσκοντας το πτώμα θαμμένο κάτω από τη βεράντα του σπιτιού ενώ στο σημείο είχαν γίνει πρόσφατα εργασίες.

Πληροφορίες από tharrosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα