Ψάχνεις κινητό; Προτάσεις για smartphone από 49,90€ και super κινητά με έκπτωση που αγγίζει τα 170€

Ψάχνεις κινητό; Προτάσεις για smartphone από 49,90€ και super κινητά με έκπτωση που αγγίζει τα 170€

Ψάξαμε για τις πιο συμφέρουσες προσφορές σε έξυπνα κινητά της αγοράς και σου προτείνουμε τα πιο οικονομικά, εκείνα με τη μεγαλύτερη έκπτωση, αλλά και τα "σφαιράτα" οκταπύρηνα που βρήκαμε στο διαδίκτυο σε προσφορά (Online Shop)

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και αναζητούμε προσφορές που μόνο το ελληνικό διαδίκτυο μπορεί να σας προσφέρει. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν τα έξυπνα κινητά. Κάναμε άνω κάτω το net και σας προτείνουμε μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις smartphone, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κινητά που κοστίζουν λιγότερο από 100€, οι πιο huge εκπτώσεις στις τιμές υπερσύγχρονων κινητών και οκταπύρηνα “διαμάντια” της τεχνολογίας που ανακαλύψαμε σε προσφορά. Τέλος, για τους φανατικούς των Windows, παραθέτουμε όλη την γκάμα Lumnia για  κάθε… βαλάντιο.

ΕΩΣ 100€

 

1. Smartphone Alcatel Pixi 3 (3.5) Dual Sim 4GB Μαύρο – 49.90€

Το Alcatel Pixi 3 (3.5) Dual Sim ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1.00 GHz με 512 MB RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης, όπου σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 4.4.2 KitKat θα σου προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία χρήσης. Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H TFT HVGA οθόνη 3.5 ιντσών παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο Internet, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση όλων των εφαρμογών που θα βρεις στο Android Market. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 2 Megapixel ή video 480p στα 15fps.

2. Smartphone Huawei Y360 Dual Sim 4GB Μαύρο – 79€

Το Huawei Y360 ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.30 GHz με 512 MB RAM και 4 GB εσωτερικής μνήμης, που σε συνδυασμό με τοAndroid 4.4 θα σου προσφέρουν μία ανώτερη εμπειρία χρήσης.

Επίσης, η λειτουργία Dual SIM σου επιτρέπει να συνδυάζεις με τον καλύτερο τρόπο εργασία και ψυχαγωγία. H οθόνη των 4″ παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για πλοήγηση στο ίντερνετ, αποστολή και λήψη e-mail, όπως και για την άνετη χρήση κάθε λογής app. Τέλος, η ενσωματωμένη κάμερα στην πίσω όψη, σου επιτρέπει να κάνεις λήψη φωτογραφιών 5 Megapixel, ενώ η κάμερα των 2 Megapixel στην μπροστά όψη είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις.

3. Smartphone LG Optimus L4 II 4GB Μαύρο – 89€

Το LG Optimus L4 2. Ένα νέο smartphone που διακρίνεται από τον κομψό σχεδιασμό με λιτές γραμμές και πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το Optimus L4 2 έχει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS 3.8 ιντσών με ανάλυση 320×480 pixels, επεξεργαστή μονοπύρηνο χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1.2

4. Smartphone ZTE Blade G 4GB Μπλε – 89€

Το Smartphone ZTE Blade G διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 4.5″ για την κατηγορία του, ώστε να επιτρέπει πιο εύκολη και άνετη πρόσβαση σε όλες τις καθημερινές εφαρμογές σας. Οι ασύρματες δυνατότητες 3G και WiFi, σας επιτρέπουν να βελτιώσετε την ποιότητα της επικοινωνίας σας και να είστε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον η συσκευή ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixels, για να απαθανατίστε την κάθε στιγμή σας, ενώ η 2η κάμερα ανάλυσης 480p θα σας βοηθήσει να μην χάσετε κανένα σημαντικό ραντεβού. Η μπαταρία των 2000 mAh εξασφαλίζει απρόσκοπη λειτουργία για πολλές ημέρες.

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 170€

 

1. Smartphone Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Λευκό – 699€ από 869€/ Έκπτωση 170€

Με ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις από το Galaxy S6, το Edge ξεχωρίζει για την οθόνη των 2560 x 1440 pixels στις 5.1”, που δεν περιορίζεται μόνο στην πρόσοψη αλλά «αγκαλιάζει» και τις 2 άκρες του, για απόλυτη εμπειρία χρήσης! Κάμερα 16 MP και ενσωματωμένη μνήμη 64GB, το υπερσύγχρονο κινητό λειτουργεί σε ταχύτητες 4g, ανοίγει με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του και μόνο και φέρει το Android 5.02.

2. Smartphone Sony Xperia Z5 32GB Λευκό – 599€ από 769€/Έκπτωση 170€

Εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, πρωτοποριακές εφαρμογές αλλά και δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση . Όλα στο εσωτερικό μίας κομψότατης συσκευής. Συνδέσου γρήγορα και εύκολα ενώ μετακινείσαι. Κάνε το Xperia Z5 παιχνιδομηχανή ή προσωπικό υπολογιστή! Ίδια ποιότητα και απόδοση με τις ψηφιακές κάμερες μικρού μεγέθους. Ίδια τεχνολογία οθόνης με τις τηλεοράσεις BRAVIA υψηλής τεχνολογίας, 5,1 ιντσών με κάμερα 24 MP και εσωτερική μνήμη 32GB. Συνδυασμένες σε ένα κομψό και αδιάβροχο* (IP65/68) smartphone.

3. Smartphone Motorola νέο Moto X (2014) 16GB Μαύρο/Δέρμα – 429,90€ από 539€/ Έκπτωση 109,10€

Διαθέτει αισθητά ποιοτικότερη οθόνη FHD AMOLED 5.2″ κατασκευασμένη από Corning Gorilla Glass 3, σώμα με μεταλλικό frame και water resistant coating, δύο front-facing ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, τετραπύρηνο επεξεργαστή για εξελιγμένα γραφικά και απρόσκοπτο multi-tasking, μπαταρία 2300 mAh για 24ωρη αυτονομία και κάμερες 13 και 2 Megapixel στην πίσω και μπροστά όψη αντίστοιχα, για εξαιρετικές φωτογραφίες και 4K βίντεο. Πρόσθεσε και την έκδοση Android 4.4.4 KitKat του λειτουργικού της Google με εγγυημένο upgrade σε Android Lollipop και έχεις ένα από τα ποιοτικότερα phablet που κυκλοφορούν.

4. Smartphone Lenovo A7000 Dual Sim 8GB Μαύρο – 199€ από 249€/Έκπτωση 50€

Η οθόνη HD IPS wide-view των 5.5 ιντσών, o οκταπύρηνος επεξεργαστής με 2GB RAM, τα διπλά ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos και η υποστήριξη δικτύων 4G LTE, θα μετατρέψουν την καθημερινή σου εργασία και ψυχαγωγία στην πιο ευχάριστη εμπειρία. Το αγαπημένο σου περιεχόμενο θα φαίνεται καλύτερα και θα φορτώνει γρηγορότερα, ενώ η ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών θα εκτελείται άψογα. Τέλος, οι ενσωματωμένες κάμερες 8 & 5 Megapixel. Μνήμη 8GB και λειτουργικό Android 5.0.

MICROSOFT

 

1. Smartphone Microsoft Lumia 435 8GB Λευκό – 79€

Το Microsoft Lumia 435 ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στην όμορφη οθόνη 4″ και τον ενσωματωμένο διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 200, που του χαρίζουν μεγάλη ταχύτητα και σταθερή απόδοση σε προσιτή τιμή.

2. Smartphone Microsoft Lumia 532 Dual Sim 8GB Λευκό – 89€

Διαθέτει το νεότερο λειτουργικό σύστημα, Windows 8.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, πράγμα που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο, ομαλό και εύκολο στη χρήση. Έρχεται με τις καλύτερες εφαρμογές Microsoft, δωρεάν και έτοιμες για χρήση out of the box. Χρησιμοποίησε το Skype για δωρεάν φωνητικές και βίντεο κλήσεις. Απόλαυσε το προ-εγκατεστημένο Microsoft Office Mobile, 30GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου OneDrive και κάμερα 5 MP για τέλειες φωτογραφίες. Τέλος, θα έχεις πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ενώ θα μπορείς να λάβεις και όλα τα μελλοντικά software updates!

3. Smartphone Microsoft Lumia 640 Dual Sim 8GB Λευκό – 139€

Το Microsoft Lumia 640 Dual Sim ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στην όμορφη οθόνη IPS 5″ και τον ενσωματωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, που του χαρίζουν απίστευτη ταχύτητα και κορυφαία απόδοση σε προσιτή τιμή.

Απόλαυσε όλες τις τελευταίες, κορυφαίες λειτουργίες των Windows Phone που σου επιτρέπουν συγχρονισμό όλων των οθονών του smartphone σε πραγματικό χρόνο βελτιώνοντας εξαιρετικά την καθημερινότητά σου.!

4. Smartphone Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim 8GB Λευκό – 229€

Το Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στην όμορφη οθόνη 5.7″ και τον ενσωματωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, που του χαρίζουν απίστευτη ταχύτητα και κορυφαία απόδοση σε προσιτή τιμή.

8πύρηνα super smartphones σε προσφορά

 

1. Smartphone HTC Desire 620G Dual Sim 8GB Λευκό/Μπλε – 169€

Ο κομψός dual-tone σχεδιασμός του το καθιστά εξαιρετικό στην όψη, ενώ παρά το μεγάλο μέγεθος της HD οθόνης 5″, προσφέρει και τέλειο κράτημα. Ο ενσωματωμένος οκταπύρηνος επεξεργαστής σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM θα κάνουν ακόμα και το πιο απαιτητικό task, παιχνιδάκι. Η λειτουργία αντίστροφης μέτρησης θα απογειώσει τις selfie σου, ενώ η δυνατότητα χρήσης 2 καρτών SIM θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινή σου επικοινωνία.

2. Smartphone Lenovo A7000 Dual Sim 8GB Λευκό – 199€

Η οθόνη HD IPS wide-view των 5.5 ιντσών, o οκταπύρηνος επεξεργαστής με 2GB RAM, τα διπλά ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos και η υποστήριξη δικτύων 4G LTE, θα μετατρέψουν την καθημερινή σου εργασία και ψυχαγωγία στην πιο ευχάριστη εμπειρία. Το αγαπημένο σου περιεχόμενο θα φαίνεται καλύτερα και θα φορτώνει γρηγορότερα, ενώ η ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών θα εκτελείται άψογα. Τέλος, οι ενσωματωμένες κάμερες 8 & 5 Megapixel θα σου επιτρέψουν να κάνεις λήψη φωτογραφιών, selfie ή video, καθώς και βιντεοκλήσεις.

3. Smartphone Huawei P8 Lite 16GB Dual Sim Λευκό – 199€

Σχεδιασμένο για να χωράει τέλεια στην παλάμη σου και με τέλεια αναλογία οθόνης/συσκευής χάρη στα πολύ λεπτά bezel, το P8 Lite διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM, προηγμένες κάμερες 13 MP BSI (πίσω) με Autofocus, HDR και Dual-LED flash & 5 MP (μπροστά) για τέλειες selfies, μεγάλη αυτονομία, καθώς και τη νεότερη έκδοση Android 5.0 Lollipop, του λειτουργικού της Google.

4. Smartphone Meizu M2 Note 16GB Dual Sim Γκρι – 199€ από 248€/Έκπτωση 50€

Σχεδιασμένο για να χωράει τέλεια στην παλάμη σου και με τέλεια αναλογία οθόνης/συσκευής χάρη στα πολύ λεπτά bezel, το Meizu M2 Note διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM, προηγμένες κάμερες 13 MP (πίσω) με Autofocus, και flash & 5 Megapixel (μπροστά) για τέλειες selfies, μεγάλη αυτονομία, καθώς και τη νεότερη έκδοση Android 5.0 Lollipop, του λειτουργικού της Google.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα