Στο σκαμνί νεαρή τουρίστρια που έπνιξε το νεογέννητο μωρό της στην Κρήτη

Στο σκαμνί νεαρή τουρίστρια που έπνιξε το νεογέννητο μωρό της στην Κρήτη

Για τον θάνατο του μωρού της κατηγορείται μία νεαρή Βρετανίδα, η οποία γέννησε ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη. Ποια ποινή της είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό

Η υπόθεση μιας νεαρής τουρίστριας, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του νεογέννητου μωρού της ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη, θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες το δικαστήριο.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Ιούλιο του 2008. Η 26χρονη σήμερα Βρετανίδα είχε ήρθε μαζί με την αδερφή της και μία φίλη τους στην Κρήτη για διακοπές. Γνώριζε ότι κυοφορούσε αλλά όχι ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Αφού διασκέδασε σε μπαρ στα Μάλια, στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο της και μετά από λίγες ώρες γέννησε ένα αγοράκι.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό καθώς δεν ανέπνεε, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν το βρέφος δεμένο μέσα σε μια πετσέτα μπάνιου και ένα σεντόνι. Η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε την ύπαρξη αέρα στα πνευμόνια του, με την Βρετανίδα να κατηγορείται για τον θάνατό του.

Σε πρώτο βαθμό η 26χρονη, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία, ωστόσο ο εισαγγελέας άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί από μηδενική βάση. Να σημειωθεί ότι στην απολογία της, είχε πει ότι ήθελε να κρατήσει το μωρό γιατί στην πατρίδα της η απόκτηση τρίτου παιδιού δίνει προνόμια.

Πληροφορίες από cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα