Οι πρώτες συλλήψεις για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα

Οι πρώτες συλλήψεις για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα
ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ. (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Μετά από επίθεση σε λεωφορείο εντοπίστηκαν τρεις αντιεξουσιαστές που έγραφαν συνθήματα και κατείχαν τετράδιο με τα δρομολόγια των λεωφορείων

Οι πρώτες συλλήψεις για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων και επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Όλα ξεκίνησαν προχθές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Περιστέρι, όταν ο οδηγός λεωφορείου ενημέρωσε την Αστυνομία, πως άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα.

Άμεσα διενεργήθηκαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εντοπίστηκαν δυο 23χρονοι και ένας 37χρονος που έγραφαν συνθήματα έξω από ένα σχολείο. Τους ακινητοποίησαν και στην κατοχή τους εντόπισαν ένα τετράδιο στο οποίο αναφέρονταν τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Στη συνέχεια, σε κατ’ οίκον έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των τριών αντιεξουσιαστών, βρέθηκαν σφυριά, καλέμια κλπ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα