Υπάλληλος ΙΚΑ γιαούρτωσε το διευθυντή του

Υπάλληλος ΙΚΑ γιαούρτωσε το διευθυντή του
Διαμαρτυρία γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο ΙΚΑ Παγκρατίου την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014. Οι γιατροί και οι εργαζχόνοι στον ΕΟΠΥΥ ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου Γεωργιάδη που καταστρέφει τη Δημόσια Υγεία προς όφελος των μεγάλων Ιδιωτικών συμφερόντων, με συνέπεια την αυξημένη οικονομική συμμετοχή των ασφαλισμένων,Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Χαμός στο ΙΚΑ Βόλου με υπάλληλο που γιαούρτωσε διευθυντή. Τι δήλωσαν οι διαπληκτιζόμενοι

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ Βόλου, όταν ένας υπάλληλος γιαούρτωσε τον διευθυντή του, διότι αρνήθηκε να του προσφέρει νομική κάλυψη για υπόθεση της υπηρεσίας.

“Του ζήτησα να μου βρει δικηγόρο και μου είπε ‘κόψε το λαιμό σου'” δήλωσε ο ίδιος ο υπάλληλος Αχιλλέας Καλυβιώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Εξαγριωμένος, λοιπόν, μπήκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του διευθυντή, κλείδωσε την πόρτα και του επιτέθηκε με γιαούρτι.

“Ήρθα σε απόγνωση, μετά από 30 χρόνια τίμιας δουλειάς με μεταχειρίζονταν σαν σκυλί” εξήγησε ο υπάλληλος. “Ήμουν εν βρασμώ και ζητώ συγγνώμη”, πρόσθεσε.

«Είναι καθαρά προσωπικό επειδή δεν τον έκανα προϊστάμενο τμήματος», δήλωσε από πλευράς του ο διευθυντής, Δημήτρης Βάμδας.

Για το περιστατικό θα διενεργηθεί ΕΔΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα