Πραγματοφιλία: Όταν ερωτεύεσαι παράφορα τρενάκια του λούνα παρκ, το άγαλμα της Ελευθερίας ή τον Πύργο του Άιφελ

default image

Πώς κάποιοι άνθρωποι δηλώνουν παράφορα ερωτευμένοι με αντικείμενα, τα οποία και φροντίζουν να παντρευτούν σε επίσημες τελετές (pics)

Ο έρωτας είναι τυφλός δεν λένε; Ή ακόμη καλύτερα πως ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις! Είναι όμως κάποιες φορές που τα βέλη του πρέπει να έχουν κάνει λάθος. Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει, αν όχι περίεργο, κανείς τις περιπτώσεις ανθρώπων που δηλώνουν παράφορα ερωτευμένοι με αντικείμενα.

Ονομάζεται πραγματοφιλία και αφορά τον έρωτα μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός αντικειμένου, αν και διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις για το γεγονός αν όντως τα πράγματα ανταποκρίνονται στα αισθήματα των ανθρώπων. Άλλοι αναπτύσσουν συναισθήματα για μικρά, καθημερινά αντικείμενα και άλλοι στοχεύουν ψηλά, σε μνημεία που χαρακτηρίζουν ολόκληρα έθνη ή παιχνίδια του Λούνα Παρκ.

Δείτε 10 ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι με άψυχα αντικείμενα:

1. Παντρεύτηκε ένα μαξιλάρι

 

Ένας Κορεάτης φανατικός θαυμαστής των άνιμε ταινιών, έφτασε τη λατρεία του σε περίεργα σημεία. Ερωτεύτηκε το μεγάλο μαξιλάρι σώματος στο οποίο εικονογραφείται μια ηρωίδα άνιμε ιστορίας και έτσι αποφάσισε να ζητήσει το “χέρι” του λευκού είδους του σπιτιού του. Ο Λι Γιν_Γκιου παντρεύτηκε το μαλακό του μαξιλάρι σε ειδική τελετή.

2. Έγινε επίσημα κα. Rollercoaster

 

Η Έϊμι Γουλφ βρήκε τον έρωτα της ζωής της σε κάτι ασυνήθιστο. Πρωτοείδε το τρενάκι σε ηλικία 13 ετών και ορκίστηκε μια μέρα να παντρευτεί την ατραξιόν του λούνα παρκ από την Πενσιλβανία της Αμερικής. Στη φωτογραφία βλέπετε το ευτυχές ζεύγος να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό. Με τέτοιο σύζυγο πάντως δεν έχεις να φοβάσαι για… απιστία!

3. Ερωτεύτηκε το άγαλμα της Ελευθερίας

 

Είναι πωλήτρια σε κατάστημα στη Μεγάλη Βρετανία και πρέπει να υπομένει τη σχέση από απόσταση, μιας και ο έρωτάς της διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μιλάμε φυσικά για το Άγαλμα της Ελευθερίας, του οποίου το χαλκοπράσινο χρώμα κέρδισε την καρδιά της Αμάντα Γουίτακερ που δηλώνει ερωτευμένη με το μνημειώδες άγαλμα. Η ιστορία θέλει τη Βρετανή να χωρίζει με το σετ ντράμς με το οποίο έβγαινε προηγουμένως για να αφοσιωθεί στην κυρία με τη γαλλική καταγωγή που κρατά τον πυρσό ψηλά πάνω από το Big Apple.

4. Τύπωσε τον εαυτό του σε φυσικό μέγεθος και το… ερωτεύτηκε

 

Ο 39χρονος Λιου Γιε κατάφερε να επαναπροσδιορίσει στο απόλυτο αυτό που λέμε ναρκισσισμό και αυτοϊκανοποίηση. Παντρεύτηκε ένα πραγματικού μεγέθους αντίγραφο του εαυτού του, ντύνοντάς το με κατακόκκινο νυφικό. “Είναι ένα πραγματικά μεγάλο γεγονός, παρά το γεγονός πως η νύφη είναι φωτογραφία” ανέφερε.

5. Παντρεύτηκε τον Πύργο του Άιφελ

 

Έχετε επισκεφτεί το Παρίσι βράδυ; Τα λαμπιόνια του Πύργου που σε καλούν από κάθε γωνιά της πόλης του φωτός είναι σαγηνευτικά το δίχως άλλο. Η Έρικα Άιφελ (πήρε το όνομα του συζύγου-πύργου) δήλωνε πως κατά την επίσκεψή της εκεί, ο Πύργος της έστειλε σήματα αγάπης – έσβησε και στη συνέχισε ξεκίνησε να λάμπει αναβοσβήνοντας συνεχόμενα – και έτσι την έπεισε να γίνουν ζευγάρι. Έκτοτε, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο με ένα αντίγραφό του, προκειμένου να του δείξει όλο τον κόσμο.

6. Η αγάπη για το βιντεοπαιχνίδι

 

Ο τύπος δεν κόλλησε απλά με ένα παιχνίδι, ερωτεύτηκε. Ο Σαλ αισθάνεται έντονα όταν κρατά στα χέρια του την κυβερνονύφη του και κινητό σύστημα βιντεοπαιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα ερωτεύτηκε έναν χαρακτήρα ηλεκτρονικού παιχνιδιού που αναπαριστά συνθήκες ραντεβού, το Love Plus.

7. Κατσαριδάκι αγάπη μου

 

Κάθε άντρας έχει ιδιαίτερη σχέση με το αυτοκίνητό του, όμως ο Έντουαρντ το “τερμάτισε”. Η φίλη του η “Βανίλια” είναι ένας σκαραβαίος στα κλασικά χρώματα της θρυλικής ταινίας. Μάλιστα ο κύριος Σμιθ που είναι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του συγκαταλέγεται μεταξύ των εκατοντάδων στον κόσμο που δεν είναι απλά πραγματόφιλοι, αλλά ερωτεύονται το αυτοκίνητό τους.

8. Ο έρωτας της κλασικής τέχνης

 

Η Ρενιέ έχει εμμονή με το άγαλμα του Άδωνη, το οποίο και αποκαλεί χαϊδευτικά Χανς. Η σχέση τους βέβαια δεν περνά και την καλύτερη της φάση, αφού η νεαρή δηλώνει έτοιμη να τον παρατήσει για το άγαλμα του Δαυίδ που είναι και ο έρωτας της ζωής της.

9. Τύφλα να έχει η Άννα Καρένινα

 

Η ατμομηχανή της και το επιβλητικό μαύρο χρώμα της, έκαναν τον Τζόαχιμ να την ερωτευτεί παράφορα. Κι αν ακόμη τα τρένα με ατμομηχανή δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο στην μετακίνηση σε ράγες, ο κύριος δεν έχει κανέναν πρόβλημα να φωνάξει τον έρωτά του για το τρένο. 

10. Come on Barbie Girl

 

Εντάξει η θρυλική κούκλα αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ακόμη και αν έχουν περάσει 50 χρόνια από τη γέννησή της. Όταν ο Τσανγκ έχασε την αγαπημένη του γυναίκα, η οποία ήταν πράγματι άνθρωπος, ήταν πεπεισμένος πως η ψυχή της πέρασε στην πανέμορφη κούκλα και συνέχισε να ζει μέσα σε αυτή.

Πηγή: Buzfeed

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα