Η άγνωστη απόδραση των Michael Jackson, Liz Taylor και Marlon Brando μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Η άγνωστη απόδραση των Michael Jackson, Liz Taylor και Marlon Brando μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Ο Βρετανός Joseph Fiennes θα υποδυθεί τον Michael Jackson σε τηλεταινία που πραγματεύεται την απόφαση τριών μεγάλων αστέρων της αμερικανικής showbiz να "δραπετεύσουν" οδικώς από την κόλαση της Νέας Υόρκης μετά την επίθεση στο World Trade Center

Μια νέα βρετανική παραγωγή για την τηλεόραση, σχεδιάζει να παρουσιάσει το άγνωστο roadtrip του Michael Jackson με τους Elisabeth Taylor και Marlon Brando την επομένη της επίθεσης στους δίδυμους πύργους. Οι τρεις εμβληματικές προσωπικότητες της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος φαίνεται πως νοίκιασαν ένα αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκ, αμέσως μετά την πτώση των πύργων.

 

Με την πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και όλες τις πτήσεις από και προς το Μανχάταν να έχουν ματαιωθεί, φαίνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά πολλούς αμφιλεγόμενο, του Vanity Fair, οι Jackson, Taylor και Brando αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πόλη οδικώς. Στόχος τους ήταν να επιστρέψουν στην Καλιφόρνια, πράγμα που φυσικά δεν συνέβη. Όταν έφτασαν στο Οχάιο επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο και συνέχισαν έτσι το ταξίδι τους.

 

Η βρετανική παραγωγή έχει ήδη επιλέξει τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν να ενσαρκώσουν τους τρεις καλλιτέχνες. Στο ρόλο του Michael Jackson, ο Joseph Fiennes (ίσως τον θυμάστε από τη συμμετοχή του στο “Ερωτευμένος Σέξπιρ”), ενώ τη Liz Taylor αναλαμβάνει η Stocard Channing και στο ρόλο του Marlon Brando θα δούμε τον Brian Cox.

 

Πηγή: Billboard

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα