Δέκα απίστευτα φυσικά τοπία που μοιάζουν ‘εξωγήινα’

Δέκα απίστευτα φυσικά τοπία που μοιάζουν ‘εξωγήινα’

Σύμφωνα με την Tripadvisor, υπάρχουν διάφορα σημεία του πλανήτη που ίσως να σας εντυπωσιάσουν περισσότερο από όσο νομίζετε

O κόσμος είναι γεμάτος με καταπληκτικά μέρη, τα οποία θα πρέπει να τα επισκεφθείτε έστω και μια φορά στη ζωή σας.

Σίγουρα είναι σημαντικό να ταξιδέψετε σε ορισμένες μεγάλες πόλεις, να δείτε από κοντά διάσημα αξιοθέατα και να γνωρίσετε την ιστορία των πολιτισμών, ωστόσο υπάρχουν και διάφορα σημεία του πλανήτη που ίσως να σας εντυπωσιάσουν περισσότερο από όσο νομίζετε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δέκα περιοχές, οι οποίες θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι προσγειωθήκατε σε έναν άλλο κόσμο, σύμφωνα με την TripAdvisor:

HALEAKALA CRATER – ΗΠΑ

 

Το Haleakala Crater βρίσκεται στη Χαβάη των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους ταξιδιώτες και τις κριτικές τους, η θέα στην κορυφή είναι ένα φανταστικό εξωγήινο τοπίο του ηφαιστιακού βράχου.

PAMUKKALE THERMAL POOLS – ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι Pamukkale Thermal Pools βρίσκονται στην περιοχή Pamukkale της Τουρκίας και σύμφωνα με τις κριτικές της TripAdvisor, η ανάβαση κατά μήκος των τραβερτινών είναι αρκετά σουρεαλιστική.

ΣΑΛΑΡ ΝΤΕ ΟΥΓΙΟΥΝΙ – ΒΟΛΙΒΙΑ

 

Βρίσκεται στο Uyuni της Βολιβίας, στη Νότια Αμερική και είναι η μεγαλύτερη ξηρή λίμνη στον κόσμο με έκταση 10.582 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η μεγάλη επιφάνεια του Σαλάρ και η εξαιρετική ομαλότητα της επιφανείας του, το καθιστούν ένα ιδανικό «εργαλείο» για τη βαθμονόμηση των υψομετρικών οργάνων των δορυφόρων παρατήρησης της Γης.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

 

Πηγή: Fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα