Καλύτερη η κατάσταση στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Καλογριάς στον Άραξο

Καλύτερη η κατάσταση στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Καλογριάς στον Άραξο
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην τοποθεσία Τσαΐρι στην Ρόδο την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) Eurokinissi

Καλύτερη είναι η κατάσταση με τη φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 16.30 περίπου στο δάσος της Καλογριάς στον Άραξο

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 16.30, περίπου, σήμερα το απόγευμα, στο δάσος της Καλογριάς, στην περιοχή του Άραξου.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί και έχουν γίνει αντιπυρικές ζώνες για την προστασία του δάσους και τον περιορισμό του πύρινου μετώπου, ενώ στοχευμένες ρίψεις νερού κάνει και ένα ελικόπτερο. Ωστόσο, η φωτιά μαίνεται, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές και δίνεται μάχη προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο.

Μάχη με τις φλόγες για να σώσουν το δάσος της Καλογριάς, δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με δεκατέσσερα οχήματα, περισσότερους από τριάντα πυροσβέστες και δεκαοκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού κάνουν δύο αεροσκάφη καναντέρ, που κινητοποιήθηκαν από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Να σημειώσουμε ότι η φωτιά δεν απειλεί ξενοδοχειακές μονάδες, ούτε και κατοικημένες περιοχές.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα