Ο Γιώργος δηλώνει ΠΑΣΟΚ άλλα όχι …ΕΛΙΑ

Ο Γιώργος δηλώνει ΠΑΣΟΚ άλλα όχι …ΕΛΙΑ

Στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό με ...μαντινάδα από υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς

Στο στόχαστρο έντονης κριτικής εξακολουθεί να βρίσκεται ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με πολλά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, πλέον δημοσίως, να διατυπώνουν την δυσφορία τους για τις επιλογές του.

Του Γιάννη Πιτταρά

Ακόμα και η τελευταία προσωπική ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία σημείωνε μεταξύ άλλων ότι «Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι και πριν και τώρα και μετά τις ευρωεκλογές» έγινε αντικείμενο καυστικών σχολίων, αφού όπως σημείωναν αρκετά στελέχη πέραν της αναφοράς στο “εγώ” αποφεύγει για ακόμα μια φορά επιμελώς να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη λέξη “Ελιά”

Ενδεικτική του κλίματος είναι η τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος σχολίασε με νόημα ότι θα προτιμούσε να δει τον κ. Παπανδρέου σε κάποια πολιτική εκδήλωση της Ελιάς, κάτι που αποφεύγει όλο το διάστημα και συνέχισε: “και οι 42 υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς και οι βουλευτές που άντεξαν από το 2009 χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να λέμε μια κουβέντα παραπάνω και από τον καθένα που έζησε τις καλές στιγμές της παράταξης. Τελεία και παύλα!».

Εκτός από “εχθρούς” όμως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει και συμμάχους.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την “Ελιά” Λίτσα Κουρουπάκη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά υπερασπίστηκε τον πρώην πρόεδρο του κόμματος λέγοντας ότι: «Ο Γιώργος Παπανδρέου δραστηριοποιείται με όλες τις δυνάμεις του για να πάει καλά το ΠΑΣΟΚ. Το έχω δει και στην πράξη και το πιστεύω».

Δεν έμεινε όμως μόνον εκεί. Ως γνήσια κρητικιά του αφιέρωσε και μια μαντινάδα:

“Στο μετερίζι της ανθρωπιάς και στης τιμής το χρέος, εκεί θα στέκω να απαντώ και ας είμαι ο τελευταίος…”

Μάλιστα η κα.Κουρουπάκη “κάρφωσε” ονομαστικά τόσο τον Ανδρέα Λοβέρδο όσο και τον Ηλία Μόσιαλο που -όπως είπε- “έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και επανερχόμενοι ως Ελιά, νομίζουν ότι κρύβονται απευθυνόμενοι, ωστόσο, στην ίδια εκλογική βάση, προφανώς γιατί δεν βρήκαν το ακροατήριο, που αναζητούσαν, χωρίς να κομίζουν τίποτα νέο”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα