Χρυσοβελώνη σε Μεϊμαράκη: Την παραμονή των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα την αποφασίσει μόνον ο ελληνικός λαός

Χρυσοβελώνη σε Μεϊμαράκη: Την παραμονή των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα την αποφασίσει μόνον ο ελληνικός λαός
Συνεδρίαση της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014. Eurokinissi

Άμεση ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ στις δηλώσεις Μεϊμαράκη αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο οποίος και εκτιμούσε πως το κόμμα του Π. Καμμένου δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Το φάντασμα της νέας οδυνηρής ήττας για τη Ν.Δ. έχει πανικοβάλει τον κ. Μεϊμαράκη, που όπως και ο προκάτοχός του βλέπει κι αυτός «οράματα» και φαντασιώνεται αποστασίες” σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Ο κ. Μεϊμαράκης αποτελεί παρελθόν. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι εγγυητές της σταθερότητας στην πολιτική ζωή του τόπου” συμπληρώνει και τονίζει πως “την παραμονή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή και την κυβέρνηση θα την αποφασίσει μόνον ο ελληνικός λαός”. Θυμίζουμε πως ο κ. Μεϊμαράκης είχε κάνει την εκτίμηση πως το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν θα καταφέρει να εισέλθει στην επόμενη βουλή.

Περνώντας στην αντεπίθεση το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημειώνει πως για “το αν θα παραμείνει στην προεδρία της Ν.Δ. ο κ. Μεϊμαράκης, θα το αποφασίσουν οι γνωστές οικογένειες”. Πάντως ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή της η κα. Χρυσοβελώνη αναφέρει. “Σε κάθε περίπτωση θα του συνιστούσαμε να μην προκαταλαμβάνει τη λαϊκή ετυμηγορία γιατί θα διαψευστεί παταγωδώς”.

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του

Την ίδια ώρα, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «ο κος Μεϊμαράκης δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του μπροστά στην κάλπη» και προσθέτουν:

«Καλοδεχούμενη η παράσταση που έδωσε. Την άποψη του ελληνικού λαού θα υποχρεωθούν, για άλλη μια φορά, να τη σεβαστούν και ο κος Μεϊμαράκης και το παλιό πολιτικό σύστημα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα