Επιλέξτε πως θέλετε να ταξιδέψετε με ένα A380

Επιλέξτε πως θέλετε να ταξιδέψετε με ένα A380

Το iflyA380.com εκπροσωπεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα αναζήτησης πτήσεων που επιλέγει αποτελέσματα βάσει του τύπου αεροσκάφους

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Στην πρόσφατη παγκόσμια έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, ΙΤΒ, η Airbus, παρουσίασε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή υπηρεσία.

Η μεγάλη εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών, δημιούργησε τον ηλεκτρονικό «βοηθό» κρατήσεων iflyA380.com που ανεβάζει το σχεδιασμό του ταξιδιού σε άλλο επίπεδο.

Το  iflyA380.com εκπροσωπεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα αναζήτησης πτήσεων που επιλέγει αποτελέσματα βάσει του τύπου του αεροσκάφους, προαναγγέλοντας μια νέα τάση στη διαφοροποίηση πτήσεων με το διώροφο A380. Για πρώτη φορά οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την πτήση με A380 που επιθυμούν. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να σχεδιάσουν την ταξιδιωτική εν πτήση εμπειρία, επιθυμώντας πιο πλατιά καθίσματα, ανώτερο σέρβις, περισσότερες δυνατότητες ψυχαγωγίας, και γενικότερα μια πιο άνετη πτήση. 

Το iflyA380.com αποτελεί επίσης ένα χρήσιμο βοήθημα και για ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες τους.

Λειτουργία: Σε αυτή την ιστοσελίδα, οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις πτήσεις με A380, διερευνώντας όλους τους προορισμούς με A380, και ανακαλύπτοντας τις ξεχωριστές εν πτήση υπηρεσίες που οι αερομεταφορείς διεθνούς επιπέδου προσφέρουν σε κάθε θέση.

Ευκολία στη χρήση: Οι χρήστες απλά επιλέγουν το τόπο αναχώρησης, προορισμού, και χρόνο ταξιδιού. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα αποκαλύψουν όλες τις σχετικές πτήσεις με A380, υποδεικνύοντας τον μεταφορέα, τιμή, και πρόγραμμα. Μετά την επιλογή της προτιμητέας πτήσης, οι χρήστες πλοηγούνται αυτόματα στην ιστοσελίδα του μεταφορέα για να ολοκληρώσουν την κράτηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα