‘Πάρτε πίσω τις ανακοινώσεις για τον Κατρούγκαλο’ καλεί τα κόμματα η κυβέρνηση

‘Πάρτε πίσω τις ανακοινώσεις για τον Κατρούγκαλο’ καλεί τα κόμματα η κυβέρνηση
(EKTAKTH) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Να αποσύρουν τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, ζητάει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές

«ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνουν τώρα να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου μετά τις δηλώσεις του τελευταίου» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με το θέμα Κατρούγκαλου.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι «όσο για τον υπουργό των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, λογικό είναι να έχει πρόβλημα καθώς έχασε τη ¨δουλειά του¨» και ότι «καλά θα κάνουν, λοιπόν, όλοι να θυμούνται ότι το ¨ψέμα έχει κοντά ποδάρια¨, όπως λέει και ο λαός μας».

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο (21/03) ξέσπασε σάλος, όταν δημοσίευμα του Βήματος ήθελε τον κ. Κατρούγκαλο να έχει να λαμβάνει ως δικηγόρος προμήθεια 12% από δημόσιους υπαλλήλους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα σε περίπτωση επαναπρόσληψης τους.

Ο ίδιος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το απόγευμα της ίδιας μέρας, έκανε λόγο για δημοσίευμα τελείως ανυπόστατο, συλλεκτικό κομμάτι κιτρινισμού, ψεύδους και συκοφαντίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα