Η νέα γενιά δεν γνωρίζει γλωσσικούς περιορισμούς, ειδικά στα Αγγλικά

Η νέα γενιά δεν γνωρίζει γλωσσικούς περιορισμούς, ειδικά στα Αγγλικά

Μην αφήσεις μία γλώσσα να γίνει το εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και την επιτυχία σου

Αν υπάρχει μία και μόνο συμβουλή που ακούγαμε από μικροί και να ισχύει, αυτή δεν είναι ούτε πως αν δεν φάμε όλο μας το φαγητό δεν θα ψηλώσουμε, ούτε πως αν δεν πάρουμε άριστα στα μαθηματικά δεν θα ξέρουμε να υπολογίζουμε τα ρέστα μας. Όχι, η μοναδική αλήθεια των παιδικών μας χρόνων έχει να κάνει με το πόσο απαραίτητη είναι η σωστή εκμάθηση των Αγγλικών και το πόσο χρήσιμα θα είναι σε όλη μας τη ζωή και σε όλες τις εκφάνσεις της.

Ανεξάρτητα από την καριέρα ή τις σπουδές που ακολουθήσαμε, τα Αγγλικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είτε αποφασίσουμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, είτε μείνουμε και εργαστούμε στην χώρα μας. Ακόμα όμως και αν δεν επένδυσες στην εκμάθηση των Αγγλικών στην παιδική σου ηλικία ποτέ δεν είναι αργά για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου. Το να έχεις δε μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Άλλωστε, πλέον, υπάρχει μια νέα γενιά πιστοποίησης Αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένη για τη γενιά που αμφισβητεί όλα όσα γνωρίζει προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Πρόκειται για τα πιστοποιητικά LanguageCert, που βασίζονται σε φιλικές εξετάσεις με σύντομη και άνετη διάρκεια, με ευελιξία στις ημερομηνίες, έμφαση στις γλωσσικές δεξιότητες, χωρίς να απαιτείται ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις. Οι πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL προσφέρονται σε έξι επίπεδα (A1, A2, B1, B2, C1, C2) και είναι πλήρως εναρμονισμένες με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (Common European Framework of Reference – CEFR), συμπεριλαμβάνοντας όλες τις γλωσσικές δεξιότητες: Listening, Reading, Writing (Κατανόηση προφορικού λόγου, Κατανόηση γραπτού λόγου και Παραγωγή γραπτού λόγου) μέσω της γραπτής εξέτασης, και Speaking (Παραγωγή προφορικού λόγου) μέσω της προφορικής εξέτασης.

Πρόκειται για πιστοποιήσεις με διεθνή αναγνώριση, αναγνωρισμένες και στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ, υποστηριζόμενες από προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από τον όμιλο PeopleCert ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη διεξαγωγή των εξετάσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα, η PeopleCert προσφέρει ορισμένες καινοτομίες που διαφοροποιούν το LanguageCert International ESOL σε σχέση με άλλες πιστοποιήσεις:

-Ξεχωριστές Γραπτές εξετάσεις (ενότητες Listening, Reading Writing) και Προφορικές εξετάσεις (ενότητα Speaking) που οδηγούν σε ξεχωριστά πιστοποιητικά. Οι υποψήφιοι μπορούν να δώσουν και τις δύο εξετάσεις μαζί ή σε διαφορετικές εξεταστικές περιόδους, κατοχυρώνοντας την πιστοποίηση που πέτυχαν, ανεξαρτήτως αν έχουν επιτύχει στην άλλη.

– Διεξαγωγή κεντρικών εξετάσεων κάθε μήνα στην Αθήνα και 4 φορές το χρόνο σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Επιπλέον εξετάσεις γίνονται από τα Αναγνωρισμένα Εξεταστικά Κέντρα κατόπιν αιτήματός τους (on-demand), παρέχοντας ευελιξία ως προς τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής.

– Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Από τις 6.000 γλώσσες που υπάρχουν, ο μισός πληθυσμός ομιλεί μόνο δέκα από αυτές. Η αγγλική γλώσσα κυριολεκτικά κυριαρχεί ανάμεσα σε αυτές τις δέκα, ενώ αποτελεί την επίσημη γλώσσα σε 54 χώρες. Δεν υπάρχει πλέον κανένας απολύτως λόγος να μην την μιλάς και εσύ, αλλά και να μην μπορείς να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου. Δεν είναι απλώς ένα ακόμα χαρτί, είναι η επιπλέον ώθηση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα αδύνατα δυνατά και να κάνεις τα όνειρα σου από επιστημονική φαντασία, πραγματικότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα