Παγκόσμιος “πρεσβευτής” της Nissan στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιάγια Τουρέ

Παγκόσμιος “πρεσβευτής” της Nissan στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιάγια Τουρέ

Παγκόσμιος πρεσβευτή της Nissan για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι ο Γιάγια Τουρέ (γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του από τον Ολυμπικαό). Ο άσος της Μάντσεστερ Σιτι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Nissan τόσο για το Τσάμπιονς, όσο και για το Πρωτάθλημα Εθνών Αφρικής για το 2015.

Ο Γιάγια Τουρέ, μαζί με τους Αντές Ινιέστα και Τιάγκο Σίλβα, αποτελούν πλέον το συναρπαστικό τρίο των “μηχανικών ενθουσιασμού” της  Nissan ( Nissan’s Engineers of Excitement), όπου και αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην προώθηση των  καινοτομιών της μάρκας, μέσα από μια συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο Τουρέ θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από τηλεοπτικές και έντυπες διαφημίσεις για το Τσάμπιονς Λίγκ, αρχής γενομένης τον Φεβρουάριο του 2015.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Γιάγια Τουρέ είπε :  “Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με  τη Nissan, ως χορηγό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Orange Africa Cup of Nations για το 2015. Είχα την τύχη να κερδίσω  πολλά τρόπαια στην καριέρα μου, αλλά ως Αφρικανός, το Orange Africa Cup of Nations ήταν πάντα ο στόχος μου.  Πραγματικά ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Nissan, προκειμένου από κοινού, να φέρουμε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς αυτών των μεγάλων διοργανώσεων, σε όλο τον κόσμο.”

Ο Τουρέ έχει διακριθεί τρεις φορές ως ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Αφρική, έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, αλλά και πέντε τίτλους εγχώριων πρωταθλημάτων σε 4 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αγγλίας και της Ισπανίας. Με πάνω από 80 επίσημες συμμετοχές στο ενεργητικό του στην εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού, ο Τουρέ είναι ο αρχηγός της ομάδας που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Orange Cup of Nations, τον Ιανουάριο του 2015.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα