Μπράβο Ρούλα VS YFSF: Το E μεταφέρει το φινάλε της εκπομπής απέναντι από το show του ΑΝΤ1

Μπράβο Ρούλα VS YFSF: Το E μεταφέρει το φινάλε της εκπομπής απέναντι από το show του ΑΝΤ1

Σε ένα 'α λα '90s' πρόγραμμα από τη Σύρο, με επώνυμους καλεσμένους επιχειρεί να μετατρέψει το φινάλε της σεζόν η Ρούλα Κορομηλά που "μπαίνει" στην αρένα απέναντι στο Your face Sounds Familiar. Κι οι δυο τους βέβαια λογαριάζουν χωρίς το... Euro (vid)

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην Prime Time της ελληνικής τηλεόρασης, διαφημίστηκε με τυμπανοκρουσίες και αφισσοκόληση που θα ζήλευε ακόμη και η πιο οργανωμένη εξόρμηση του ΚΚΕ (πολλές εξακολουθούν να βρίσκονται σε στάσεις λεωφορείων της πρωτεύουσας). Το κόνσεπτ γνωστό και παλιό σαν καλοδιατηρημένη κονσέρβα από τη δεκαετία του ’90 (θα σημείωνα κρασί, αλλά θα ήμουν τουλάχιστον υπερβολικός).

Το βραδινό show από τα παλιά επανήλθε από τη συχνότητα του Epsilon, με τα ίδια κουρασμένα παλικάρια εκείνης της περιόδου, όταν η παρουσιάστρια και το προϊόν της μεσουρανούσαν από την τηλεόραση του MEGA. Σε κάθε περίπτωση, για τα δεδομένα του νεοσύστατου καναλιού, οι επιδόσεις της εκπομπής ήταν ικανοποιητικές, ιδιαίτερα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό.

Σαν να μη μας έφτανε λοιπόν το “ξαναζεσταμένο” προϊόν, η ομάδα του Epsilon αποφάσισε να κάνει αναδρομή και στις εκπομπές του “Μπράβο” από την Ερμούπολη της Σύρου. Για την ακρίβεια, με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να αποχαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν. Το νέο τρέιλερ της εκπομπής που προλογίζει το φινάλε, με καλεσμένους τους Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαρίζου και Γιώργο Πρίντεζη, δίνει όμως μια ακόμη πληροφορία. Το show του σταθμού αναμένεται να αλλάξει ημέρα και να προβληθεί Κυριακή, αντί για Σάββατο, στις 26 Ιουνίου παίζοντας απέναντι στο YFSF του ΑΝΤ1. Δύσκολο το στοίχημα για το Epsilon, αφού η εκπομπή του ΑΝΤ1 φέρνει στο κανάλι του Αμαρουσίου τηλεθεάσεις που αγγίζουν το 40%, κάθε Κυριακή βράδυ.

Δείτε το τρέιλερ:

Και οι δύο εκπομπές βέβαια, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη φάση των 16 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προδοσφαίρου, το οποίο έχει ήδη δείξει τα “δόντια” του στον ανταγωνισμό. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το νικητή: Οι μεταμφιέσεις επωνύμων ή το μασκάρεμα της τηλεόρασης του 2016, σε show υπερπαραγωγή του 1996;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα