Trasport-to-Greece: Κάνει παιχνιδάκι τις μεταφορές πακέτων από την Ευρώπη στην Ελλάδα

Trasport-to-Greece: Κάνει παιχνιδάκι τις μεταφορές πακέτων από την Ευρώπη στην Ελλάδα

Πόσες φορές δεν έχετε αναζητήσει κάτι στις ευρωπαϊκές αγορές και δεν έχετε αναρωτηθεί πως θα μπορέσει να φτάσει σε εσάς. Μια νέα συνεπής και αξιόπιστη υπηρεσία από μία έμπειρη εταιρεία έρχεται να λύσει το πρόβλημα

Ένα iPhone που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, το αγαπημένο σας άρωμα που πλέον δεν μπορείς να το βρεις εντός των συνόρων, μία πόρτα για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο σου που στο φανοποιείο σου ζητούν 100 ευρώ περισσότερα.

Τι είναι όλα αυτά; Μικρές και μεγάλες επιθυμίες και ανάγκες που ζητούν λύση. Όταν οι εντός συνόρων λύσεις δεν υπάρχουν ή δεν συμφέρουν πλέον όλο και περισσότεροι στρέφονται σε μεγάλες διεθνείς αγορές για απαντήσεις. Όμως και εκεί πάντα η κατάσταση δεν είναι ιδανική: Ποιος θα το φέρει, σε πόσες ημέρες και φυσικά πόσο θα στοιχίσει;

Στις παραπάνω ανάγκες ήρθε να δώσει τις συντομότερες και πλέον συμφέρουσες απαντήσεις η υπηρεσία Transport 2 Greece της ελληνικής εταιρείας Road Solution Hellas. H εταιρεία η οποία είναι μέλος του ομίλου Road Solution, ο οποίος έχει παρουσία σε όλη την Ευρώπη, εξειδικεύεται στην υπηρεσία προώθηση πακέτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις από όλη την Γηραιά ήπειρο στην χώρα μας.

 Ένα από τα βασικά πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρεία διαθέτει αποθήκες στην Γερμανία οι οποίες είναι στην υπηρεσία του κάθε ιδιώτη ή εταιρείες όπου και αν βρίσκεται στην Ευρώπη. Έτσι αποφεύγεται ο σκόπελος των εταιρειών που συνήθως δεν έχουν στον “χάρτη” τους την Ελλάδα σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Για παράδειγμα, εάν βρεις μία μοναδική ευκαιρία σε μία μικρή εξειδικευμένη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, το προϊόν σου θα πάει κατευθείαν στις αποθήκες της Transport 2 Greece στην Γερμανία οι οποία αναλαμβάνουν στην συνέχεια να φέρουν το προϊόν που έχεις επιλέξει στην πόρτα του σπιτιού σου ή όπου αλλού επιλέξεις.


Σύμφωνα με τον Κωστή Καναρίδη, υπεύθυνο της υπηρεσίας στην Road Solution Hellas, δεν υπάρχει συγκεκριμένο προφίλ των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το Transport 2 Greece . Είναι τόσο εταιρείες που έχουν εισάγει από τηλεφωνικά κέντρα έως προϊόντα προς μεταπώληση όσο ιδιώτες που αγοράζουν από το εξωτερικό μηχανικά μέρη αυτοκινήτου (λαμπάκια, ζάντες, πόρτες) έως προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα και καλλυντικά. “Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις” αναφέρει “που οι παραγγελίες αφορούν προϊόντα, κυρίως τεχνολογίας, που υπάρχουν και στην Ελλάδα αλλά οι καταναλωτές τα βρίσκουν στο εξωτερικό τουλάχιστον 100 ευρώ πιο φθηνά και επιλέγουν να τα αγοράσουν χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας. Είναι εντυπωσιακό ότι παρά την ύφεση και την μείωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων, υπάρχουν ακόμη σε πολλές κατηγορίες προϊόντων η χώρα μας είναι ιδιαίτερα ακριβή”. Στατιστικά οι περισσότερες αγορές που πραγματοποιούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας είναι μέσα από τις πλατφόρμες ebay.de και amazon.de.

Στα πλεονεκτήματα του Transport 2 Greece είναι και ότι δεν υπάρχει περιορισμός σε βάρος ή μέγεθος, πάντα υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη που “μιλάει στην γλώσσα σου”, και η λήψη ειδοποιήσεων μέσω email. Στο site της εταιρείας υπάρχουν τόσο ενδεικτικός τιμοκατάλογος όσο και υπολογιστής κοστολογίου. Σε ότι αφορά τις τιμές είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς. Για παράδειγμα για την αγορά ενός κινητού π.χ. από την Γερμανία το κόστος υπολογίζεται στα 18,9 ευρώ. Κάθε πακέτο καλύπτεται ασφαλιστικά μέχρι και του ποσού των 500 ευρώ. Το σημαντικότερο όμως είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που χαρακτηρίζουν την Transport 2 Greece η οποία εκλαμβάνει την παράδοση του κάθε πακέτου έως μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ

ή καλέστε στο 801 300 3616

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα