Επίθεση ΑΝΕΛ στον πολιτευτή Κώστα Πατέρα που αποχώρησε από το κόμμα

Επίθεση ΑΝΕΛ στον πολιτευτή Κώστα Πατέρα που αποχώρησε από το κόμμα

Τι απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για όσα υποστήριξε ο πολιτευτής Τρικάλων, αποχωρώντας από το κόμμα

“Όσοι από τους ΑΝΕΛ επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν”, λέει η εκπρόσωπος του κόμματος, Μ. Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας την αποχώρηση του πολιτευτή Τρικάλων Κώστα Πατέρα από το κόμμα.

“Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν”, δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος.

Με χρησιμοποίησαν για τους σταυρούς. Έπρεπε να είχα παραιτηθεί από τον Ιανουάριο

Τους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στην “έξοδο” από τους ΑΝ.ΕΛ, εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή “ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση”.

Ο Κώστας Πατέρας αποκάλυψε στην εκπομπή, πως πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα μια πανθεσσαλική συγκέντρωση 30-35 πολιτευτών και στελεχών του κόμματος, απ’ όλους τους Θεσσαλικούς νομούς, για να κρούσουν το κώδωνα του κινδύνου, να εκφράσουν όλοι τους φόβους και τις ενστάσεις που είχαν, για τη γραμμή που ακολουθούν οι ΑΝΕΛ και ο πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος. “Σ΄αυτή τη συγκέντρωση κανένα από τα στελέχη που μαζεύτηκαν δεν εκφράστηκε θετικά για τον κ. Καμμένο”, υπογράμμισε ο Κώστας Πατέρας, γεγονός που καταδεικνύει τη συσσωρευμένη δυσαρέσκεια και οργή που διακατέχει τα στελέχη, κυρίως της περιφέρειας για τις επιλογές Καμμένου.

“Οι αντοχές όλων μας ήταν οριακές, υπήρχε σαφής παράκαμψη και αδιαφορία για στελέχη που προσέφεραν και έφεραν χιλιάδες σταυρούς στο κόμμα και έκαναν κάποιους να μπούνε σε υπουργικούς θώκους και να ασκήσουν εξουσία. Οι μόνοι που ευνοήθηκαν ήταν μια κλίκα ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν για τις καρέκλες της εξουσίας και όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν στα αζήτητα”, είπε.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, ανέφερε σκεφτόταν εδώ και καιρό την απόφαση της παραίτησης, άργησε όμως πολύ να την πάρει, γιατί ήλπιζε πως κάτι θα άλλαζε ,έστω και την τελευταία στιγμή, “κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ. Έπρεπε να είχα παραιτηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει την επιλογή άλλου προσώπου από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου, παρόλο που είχε ο ίδιος τη διαβεβαίωση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα ήταν αυτός ο νέος διοικητής, δήλωσε ότι “δόξα το θεό, έχω την σύνταξη μου από το επάγγελμα του πανεπιστημιακού καθηγητού που άσκησα τόσα χρόνια και ζω αξιοπρεπώς, δεν έχω ανάγκη καμία θέση και καμία αντιμισθία. Απλά αισθάνομαι ότι με κορόιδεψαν και με χρησιμοποίησαν, για να τους φέρω χιλιάδες σταυρούς και στο τέλος να με πετάξουν. Δεν χρειάζεται, τόνισε να είναι κάποιος γιατρός για να γίνει διοικητής στο νοσοκομείο, αρκεί να είναι κάποιος επιστήμονας που έχει διοικητικά προσόντα .Εγώ και σχολεία πολλά έχω περάσει και διοίκηση έχω ασκήσει και τις απαραίτητες γνώσεις για μια τέτοια θέση διαθέτω ,αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τους δικούς της ανθρώπους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα