Και ο Παναθηναϊκός αιτία έριδας Σπηλιωτόπουλου – Καμίνη

Και ο Παναθηναϊκός αιτία έριδας Σπηλιωτόπουλου – Καμίνη
Παρουσίαση των μελών του συνδυασμού του «Αθήνα μπορείς» από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο, σε εκδήλωση στο πάρκο Ελευθερίας, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Η μη φωταγώγηση της Αθήνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό αφορμή για κριτική Σπηλιωτόπουλου στον Καμίνη

Ακόμα και η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε πρόσφορα έδαφος αντιπαράθεσης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο λίγο καιρό πριν από τη μάχη για τον Δήμο της Αθήνας.

Μιλώντας στο Mega, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που δημοσκοπικά κλείνει την ψαλίδα, επανέλαβε ότι η Αθήνα έπρεπε να φωταγωγηθεί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟ, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή της Ευρώπης σε ανάλογες περιπτώσεις.

Επανέλαβε τις θέσεις του για μηδενική ανοχή στο λαθρεμπόριο και την άποψή του για δημοψήφισμα στο θέμα της χωροθέτησης τεμένους στην Αθήνα, λέγοντας ότι είναι κατά της ανέγερσής του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είναι ήδη επιβαρυμένος.

“Ναι στο τζαμί, όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπως λέει ο κ. Καμίνης” τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε δημοψηφίσματα και για άλλα ζητήματα, όπως την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα