Συνάντηση Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου

Έγινε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο. Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες

Με τον γαλάζιο περιφερειάρχη Ηπείρου είχε συνάντηση σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Σύμφωνα με το Μοσχάτο «οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καχριμάνης συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα».

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται στον απόηχο των χτεσινών αιχμών του πρωθυπουργού από το βήμα του δεύτερου περιφερειακού συνεδρίου στη Στερεά Ελλάδα παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη για «κουρνιαχτό που σηκώθηκε από την ενόχληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παρουσία του», αλλά και των αναφορών του κ. Μπακογιάννη ότι η αυτοδιοίκηση «δεν είναι νεροκουβαλητής κανενός κόμματος». Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ τονίζουν παραπέμποντας και στην πρωινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη στο Σκάι, ότι το απαγορευτικό της ΝΔ για τα περιφερειακά συνέδρια υπό τον κ. Τσίπρα αφορά αποκλειστικά τα κομματικά στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ και όχι τους αυτοδιοικητικούς και ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα θέμα.

Σημειώνεται πάντως ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε υπάρξει μίνι επεισόδιο μεταξύ του κ. Καχριμάνη και του αντιπροέδρου της ΝΔ σε επίσκεψη του τελευταίου στα Ιωάννινα, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εγκαλέσει τον περιφερειάρχη Ηπείρου για τα θερμά λόγια που είχε πει αναφορικά με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου.

(Φωτό: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα