Σπ. Λάππας: ‘Στα χέρια μας ντοκουμέντα για το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ’

Σπ. Λάππας: ‘Στα χέρια μας ντοκουμέντα για το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ’
Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας και οι Βουλευτές του Κόμματός του και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος και οι Βουλευτές του Κόμματός του, για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση με αντικείμενο την διερεύνηση των όσων εκτίθενται στην ανωτέρω πρότασή τους προς την Βουλή των Ελλήνων, με την οποία αναφέρονται στις ποινικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν στον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Παπαντωνίου, σχετικά με την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

'Σε μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες ακούγονται να διαπραγματεύονται ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους' αποκάλυψε στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της εξεταστικής επιτροπής

«Ή εξεταστική επιτροπή της βουλής έχει στα χέρια της έγγραφα που διαπιστώνουν το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ» τόνισε ο Σπύρος Λάππας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ. Λάππας ανέφερε επίσης ότι «ο κ. Πολάκης κατέθεσε ηχογραφημένο ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ του κ. Παπαδημητρίου, ως διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, κ. Γιάννη Θεοδωράτο.

Στις συνομιλίες -όπως υποστήριξε ο κ. Λάππας- ακούγονται να διαπραγματεύονται ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ ο κ. Παπαδημητρίου ομολογεί ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κ.ά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα