Πρώτες εικόνες από τον τελευταίο κύκλο του «Downton Abbey»

Πρώτες εικόνες από τον τελευταίο κύκλο του «Downton Abbey»

Φτάνοντας αισίως στον τελευταίο του κύκλο, το καστ του «Downton Abbey» αποχαιρετά μια ολόκληρη εποχή και μαζί μια από τις ωραιότερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

«Η τελευταία σεζόν της σειράς έχει τη γεύση του τέλους μιας ολόκληρης εποχής», δηλώνει ο Χιου Μπόνβιλ που θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον Ρόμπερτ Κρόουλι, καθώς ολοκληρώνονται τα τελευταία γυρίσματα της σειράς που μετά από έξι κύκλους ετοιμάζεται να κλείσει αυλαία με οκτώ επεισόδια που θα διαδραματίζονται τα έτη 1925, 1926 και 1927 με το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο να είναι το ένατο και τελευταίο ολόκληρης της σειράς.

Στον τελευταίο αυτό κύκλο της σειράς, η επιβίωση του πύργου του Ντάουντον κρέμεται πλέον από μια κλωστή, με το προσωπικό να μειώνεται και τα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα μέλλον που δεν τους βρίσκει έτοιμους.

«Αυτή τη φορά ο Ρόμπερτ προσαρμόζεται στην εποχή. Βλέπει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη. Θέλει να συντηρήσει το καλύτερο από το παρελθόν αλλά καταλαβαίνει πλέον πως το μέλλον παραμονεύει», συμπληρώνει ο Χιου Μπόνβιλ, επιβεβαιώνοντας όλα όσα δηλώνει ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι: «Ολη η σειρά μιλούσε για το τέλος μιας εποχής, αλλά αυτή η ιδέα γίνεται όλο και πιο εμφανής στην τελευταία σεζόν. Ο Πύργος του Ντάουντον δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει με τον τρόπο που όλοι γνωρίζαμε.»

Στις πρώτες φωτογραφίες από τον έκτο κύκλο του «Downton Abbey», μετράμε απουσίες (όπως αυτές του Μπράνσον, της Λαίδη Ρόουζ και της Μάριγκολντ, της κόρης της Λαίδης Ιντιθ), αλλά και την υπέροχη παρουσία της Μάγκι Σμιθ η οποία δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και η οποία δεν αποκλείει να βρίσκεται στις επάλξεις για το έντονα φημολογούμενο φιλμ που θα γυριστεί για να κλείσει κινηματογραφικά την ιστορία της σειράς.

Διαβάστε ακόμη: Είστε έτοιμοι για το αμερικάνικο «Downton Abbey»;

Δείτε φωτογραφίες στο flix.gr

O έκτος κύκλος του «Downton Abbey» θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σεπτέμβριο του 2015. Στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον OTE TV.

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα