Δανέλλης: Χρειάζονται μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτικών

Δανέλλης: Χρειάζονται μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτικών
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε για το ελληνοτουρκικό ζήτημα, για τη Novartis αλλά και για το Κίνημα Αλλαγής

“Η Τουρκία επιδιώκει να κλιμακώσει την ένταση, η οποία ούτως ή άλλως επικρατεί στις σχέσεις μας. Όλα είναι ανοιχτά, είναι και το θέμα του ενεργειακού χάρτη που αναδιαμορφώνεται και της διακαούσας επιθυμίας της Τουρκίας να είναι παρούσα σε όποιον σχεδιασμό πρόκειται να γίνει” δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή το ελληνοτουρκικό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Novartis και τόνισε ότι “πρέπει να χτίσουμε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτικών. Είναι αυτοκτονικό για τις πολιτικές δυνάμεις να αδυνατούν να συνεννοηθούν για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα και ειδικά σε κρίσιμες στιγμές, στις οποίες πρέπει να ιεραρχήσουμε ποια είναι τα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε διχαστικά διλήμματα και σε πολώσεις”.

Όσον αφορά στους στόχους του Κίνηματος Αλλαγής, ο κ. Δανέλλης ανέφερε ότι “πρέπει να είμαστε ειλικρινείς προς την κοινωνία, αλλιώς δεν την πείθουμε. Πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητο για το Κίνημα Αλλαγής “να μην κλωνοποιήσουμε το ΠΑΣΟΚ”, και να πείσει όλην την κοινωνία ότι έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν του χώρου και δεν έχει να κάνει με τη διαφθορά, το πελατειακό σύστημα και άλλες πρακτικές υποβάθμισης του πολιτικού συστήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα