Η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

Η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση
Eurokinissi

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ συνεδρίασε και αποφάσισε να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης.

Η κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από σχετική εισήγηση του Φώτη Κουβέλη.

Στη συνεδρίαση της Κοινοβιυλευτικής Ομάδας αποφασίστηκε να εγγραφούν όλοι οι βουλευτές ως ομιλητές, με βασική κατεύθυνση την ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Παρούσα στη συνεδρίαση ήταν και η βουλευτής Νίκη Φούντα, η οποία δεν συμμετείχε στο συνέδριο.

Παρόντες ήταν επίσης και οι βουλευτές που στο συνέδριο άσκησαν έντονη κριτική στον Φώτη Κουβέλη, δηλαδή ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Γιάννης Πανούσης και  η Μαρία Ρεπούση.

Δεν παρέστησαν η Μαρία Γιαννακάκη, που βρίσκεται σε κοινοβουλευτική αποστολή στις Βρυξέλλες, η Μίνα Ξηροτύρη, η οποία, κατά την επίσημη ενημέρωση, είχε ανειλημένες υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και ο Θωμάς Ψύρρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα των σχέσεων του κ. Κουβέλη με την ΚΟ, μετά την πρόταση που διατύπωσαν στο συνέδριο να μην θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, την οποία απέρριψε. Αυτό το ζήτημα αποφασίστηκε να απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα