Η Ferrari ανακαλεί και τις 499 LaFerrari λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Ferrari ανακαλεί και τις 499 LaFerrari λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Κι όμως, είναι δυνατόν. Ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα παραγωγής στον πλανήτη και συνάμα από τα πιό ακριβά, η LaFerrari, ανακαλείται για επιδιορθώσεις στο ρεζερβουάρ ώστε να αποτραπεί τυχόν εκδήλωση φωτιάς.

Ολλανδικά ΜΜΕ, ασχολούνται από το πρωί με την (ανεπιβεβαίωτη από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία) είδηση περί ανάκλησης όλων των LaFerrari (499 έχουν κατασκευαστεί), για να αντιμετωπιστούν κατασκευαστικά προβλήματα που ενδεχομένως να προκαλέσουν φωτιά στο αυτοκίνητο.

Αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, εν τούτοις, ένα είναι το βέβαιο. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αρκετά προβλήματα από πρόκληση φωτιάς σε μοντέλα της Ferrari.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, η Ferrari έχει έτοιμες κάποιες βελτιώσεις στο ρεζερβουάρ καυσίμου, οι οποίες ενδεχομένως θα δώσουν λύση στα προβλήματα με τις πυρκαγιές.

Πριν λίγη ώρα, η ιστοσελίδα Autocar, ανάφερε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες LaFerrari έλαβαν επιστολή της εταιρίας, που κάνει λόγο για «αναβάθμιση δεξαμενή καυσίμων», μια εργασία για την ολοκλήρωση της οποίας θα απαιτηθεί μια εργασία περίπου οκτώ ωρών.

«Δεν αντιμετωπίζουμε αυτή την διαδικασία ως επίσημη ανάκληση και οι ιδιοκτήτες δεν θα πρέπει να ανησηχούν γιατί προφανώς δεν υπάρχουν κίνδυνοι πυρκαγιάς», ανέφερε υψηλόβαθμό στέλεχος της Ferrari, τα λόγια του οποίου επικαλούνται ξένα ΜΜΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα