Anna Chapman: Η σέξι κατάσκοπος που αρνήθηκε το πορνό και αποθεώνει τον Πούτιν

Anna Chapman: Η σέξι κατάσκοπος που αρνήθηκε το πορνό και αποθεώνει τον Πούτιν

Ένα πραγματικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, η Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος απολαμβάνει τη νέα ζωή της την ώρα που ένας άλλος Ρώσος πρώην πράκτορας είχε άλλη τύχη στη Βρετανία

Την ώρα που ο πρώην διπλός πράκτορας Sergei Skripal δίνει μάχη με τη ζωή του μετά το περιστατικό δηλητηρίασής του στη Βρετανία, η διαβόητη Anna Chapman απολαμβάνει τη νέα ζωή της, χωρίς να ανησυχεί για την ασφάλειά της.

Η πρώην πράκτορας έχει γίνει εκατομμυριούχος μέσα από την επιχείρησή της με ρούχα, ενώ εργάζεται και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Την ίδια ώρα, φροντίζει να ανανεώνει διαρκώς το προφίλ της στο Instagram, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα μία πρώην κατάσκοπο. Στα πιο πρόσφατα καρέ της εμφανίζεται στο νησί Πουκέτ αλλά και στη Ra Wai Beach της Ταϊλάνδης.

Российские войска в Сирии переключили основное внимание с северной провинции Идлиб на борьбу с террористами в пригороде Дамаска под названием Восточная Гута. Боевики уже 6 лет держат под контролем территорию возле сирийской столицы, которую можно было бы сравнить с подмосковным городом Королев или Мытищи. Едва наши летчики вместе с сирийскими наземными войсками всерьез взялись за ликвидацию этого оплота террористов, как политики США и даже генсек ООН в один голос начали требовать прекращения операции. Снова обвинения в военных преступлениях, снова заявления о гуманитарной катастрофе, снова надо прекратить страдания «умеренных» террористов. Желаю максимальных успехов российским и сирийским защитникам отечества. А западные политики пускай говорят, что угодно. #idlib #Восточнаягута #UN #MiddleEast #ISIS #terrorism #геополитика #easternghouta #Damascus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Анна Чапман (@anya.chapman) στις

Επίσης, με δημόσιες αναρτήσεις της στα social media φροντίζει να εξυμνεί συχνά πυκνά την πολιτική του Βλαντιμίρ Πούτιν. “Κανείς δεν μπορεί να κουνήσει τη μύτη του στη Ρωσία χωρίς να υποστεί τις συνέπειες”, ανέφερε πρόσφατα εκθειάζοντας τον δημόσιο πολιτικό λόγο του Πούτιν, ο οποίος παρουσίασε τα νέα όπλα της χώρας του (έκανε λόγο για έναν “ανίκητο πύραυλο”).

“Οι ΗΠΑ τώρα ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από εμάς”, προσθέτει η Chapman η οποία δεν διστάζει να σχολιάσει και την κατάσταση στη Συρία, στην οποία η Ρωσία έχει διαρκή εμπλοκή υπέρ του Άσαντ: “Στη Συρία οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται με κυνισμό και αγριότητα, αυτοί ενίσχυσαν με όπλα τους Ουκρανούς, και αυτό θέλουν να κάνουν και στη Συρία. Κατά τη γνώμη μου, ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν παιχνιδάκι σε σχέση με όσα γίνονται σήμερα”.

Ακόμη, καλεί τους ακόλουθούς της στο Instagram να “βαφτίσουν” το νέο πύραυλο που παρουσίασε ο Πούτιν. “Givi, Silence, Ash, Cheburashka, American Dream, Muromets, Surprise, Orphan”, είναι τα… υποψήφια ονόματα.  Και βεβαίως, δηλώνει ένθερμη οπαδός και του Ντόναλντ Τραμπ, στο πλευρό του οποίου είχε ταχθεί κατά την προεκλογική του εκστρατεία.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως η πρώην πράκτορας χρησιμοποιεί ακόμη το επίθετο του πρώην συζύγου της, που είναι Βρετανός. Για την ιστορία, κανένας από τους άλλους εννιά πράκτορες δεν έχουν αποκαλύψει την τοποθεσία που βρίσκονται.

Το Who is Who

Γεννήθηκε στο Βόλγκογκραντ στις 23 Φεβρουαρίου του 1982. Τελειώνοντας το λύκειο το 1999 εντάχθηκε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών της Ρωσίας.

Η Anna Κουστσένκο (κατά κόσμο) είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα το 2010 όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέλος ενός  δικτύου Ρώσων πρακτόρων στις ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, στις 8 Ιουλίου του 2010 η Chapman παραδέχτηκε ότι ήταν κατάσκοπος στις Ηνωμένες Πολιτείες και απελάθηκε.

Αμέσως μετά η Anna Chapman και άλλοι 9 πράκτορες των Ρώσων απελάθηκαν με συμφωνία ανταλλαγής κατασκόπων ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Μόσχα.

Πριν από την απέλασή της, η Chapman που είναι κόρη Ρώσου διπλωμάτη, εργαζόταν “επισήμως” ως μεσίτρια ακινήτων στη Ν. Υόρκη.

Μετά την επιστροφή της στη Ρωσία εργάστηκε ως μοντέλο (είχε κάνει και φωτογράφηση για το Maxim) και έγινε διάσημο πρόσωπο στη Μόσχα, ενώ δικτυώθηκε στη νεολαία του κόμματος που υποστηρίζει τον Πούτιν.

Η σύλληψη των Ρώσων πρακτόρων αποτέλεσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατασκοπείας από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, και τη μεγαλύτερη αποτυχία των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Η σύλληψή της από το FBI σε βίντεο:

Σύμφωνα με τον Φρανκ Φιγκλιούζι, βοηθό διευθυντή αντικατασκοπείας του FBI, η Ρωσίδα πράκτορας είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει έναν από τους υπαλλήλους που ανήκουν στον στενό κύκλο του προέδρου Ομπάμα, και ερχόταν όλο και πιο κοντά με στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Τέλος, έχει αρνηθεί να γίνει πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες της Vivid Entertainment. Ωστόσο, η δημοσίευση τολμηρών φωτογραφιών της στις εφημερίδες, της χάρισαν το παρατσούκλι Πράκτορας 90-60-90.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα