Halloween: Η στολή Miss Piggy διάσημου ηθοποιού που έσπασε το διαδίκτυο

default image

Είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Arrow και Teen Wolf και φέτος στο Halloween ντύθηκε Miss Piggy, τόσο πειστικά που έγινε... τρομακτικός (pics)

Απόψε στις ΗΠΑ (και αλλού) οι νεκροί βγαίνουν και περπατούν για λίγο ανάμεσα στους ζωντανούς. Η γιορτή του Halloween είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και επώνυμοι, μασκαρεύονται και βγαίνουν στους δρόμους για Trick Or Treat.

Φυσικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα πάρτι για τη γιορτή είχαν την τιμητική τους. Από αυτά ξεχωρίσαμε την ελαφφρώς ανατριχιαστική, αλλά ιδιαίτερα φροντισμένη και πετυχημένη στολή του Colton Haynes.

 

Ο νεαρός ηθοποιός, ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμετοχή του στο “Arrow”, αλλά και το φετινό του πέρασμά από τον δεύτερο κύκλο του Scream Queens φαίνεται πως λατρεύει την μεταμφίεση και στην περίπτωση της Miss Piggy, ξεπέρασε τον εαυτό του.

 

Έβαλε γυναικεία, υπεμεγέθη στήθη που έμοιαζαν πολύ με πραγματική προσθετική, φόρεσε ξανθιά περούκα, αυτιά και μύτη γουρουνιού και βγήκε στους δρόμους ως Miss Piggy με σάρκα και οστά. Δείτε το αποτέλεσμα:

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός έχει αφιερώσει ώρες για να μεταμορφωθεί σε ύπουλο πλάσμα του βυθού, Ούρσουλα (από την ιστορία της Άριελ της μικρής γοργόνας) και Ορκ, πριγκίπισσα Φιόνα, από την ταινία κινουμένων σχεδίων Σρεκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα