Πίστα δοκιμών 400μ. στο περίπτερο της BMW στην Φρανκφούρτη

Πίστα δοκιμών 400μ. στο περίπτερο της BMW στην Φρανκφούρτη

Η BMW ξεπερνά τα ...εσκαμμένα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (15-27 Σεπτεμβρίου) με τη δημιουργία μιας πίστας 400 μ. στην οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τεστ ντράιβ στα μοντέλα της φίρμας.

Έχοντας ένα πολύ μεγαλύτερο σιρκουί (τώρα 400 m) από το 2013, το περίπτερο προσφέρει τώρα δυνατότητα test drive μοντέλων BMW και MINI για πρώτη φορά και είναι το πιο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο φέτος.

Οι καλύτερες τεχνολογίες και προϊόντα BMW και MINI θα παρουσιάζονται στους επισκέπτες σε μίνι σόου 20 φορές την ημέρα σε ειδικές διαδρομές ενσωματωμένες στο σιρκουί. Η ειδική διαδρομή BMW έχει εντυπωσιακό πλάτος 50 m.

Πρωταγωνίστρια της BMW στο φετινό IAA θα είναι η νέα BMW Σειρά 7. Το όραμα, οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά της διαμορφώνουν το σημείο εκκίνησης τόσο για την αρχιτεκτονική όσο και για την παρουσίαση.

Η νέα BMW Σειρά 7 αποτελεί σύμβολο σύγχρονης πολυτέλειας, η οποία ερμηνεύεται στο IAA με τη μορφή σύγχρονης αρχιτεκτονικής, προσοχής στη λεπτομέρεια και προηγμένων τεχνολογιών – επηρεάζοντας θετικά και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

Πέρα από την ιδέα της ενεργούς οδήγησης (των test-drive), στην καρδιά του περιπτέρου της BMW θα βρίσκεται μία ροτόντα όπου θα αναδεικνύονται τα σημαντικότερα εκθέματα: αυτή θα προσφέρει στους επισκέπτες μεταβαλλόμενες όψεις της νέας BMW 7, οδηγώντας σε έναν ευρύχωρο εξώστη στον πάνω όροφο.

Η έμφαση της BMW i δίδεται σε καινοτόμες φιλοσοφίες φόρτισης και παροχές υπηρεσιών, και ασφαλώς στα τρέχοντα μοντέλα BMW i3 και BMW i8.

Το BMW Connected Living συμβολίζει το επόμενο πεδίο καινοτομίας. Στο φετινό IAA, για πρώτη φορά, η BMW i θα παρουσιάσει ευφυείς εφαρμογές που επεκτείνονται και σε άλλους τομείς της ζωής του χρήστη. Έτσι η BMW i για μία φορά ακόμα αποδεικνύει τη δύναμή της στις καινοτομίες σύμφωνα με το στόχο της για μία καινοτόμο, βιώσιμη, εξατομικευμένη μετακίνηση.

Η BMW M εκπροσωπείται με πέντε μοντέλα, μεταξύ των οποίων μία παγκόσμια πρεμιέρα: η νέα BMW M3 Sedan. Αρχιτεκτονική, πολυμέσα και φωτισμός συνθέτουν την τέλεια ατμόσφαιρα για την προβολή των εξαιρετικά σπορ αυτοκινήτων.

Η BMW θα παρουσιάσει επίσης τη νέα BMW X 1 για πρώτη φορά στο IAA 2015. Η δεύτερη γενιά αυτού του πολύ επιτυχημένου μοντέλου, που έχει πουληθεί πάνω από 730.000 φορές σε όλο τον κόσμο, θα εκτίθεται με κλασική σχεδίαση πλαισίου BMW X, ακόμα πιο ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένη λειτουργικότητα.

Η BMW Σειρά 3, το πιο επιτυχημένο μοντέλο BMW όλων των εποχών, θα γιορτάσει την επέτειό της στο IAA 2015. Το αυτοκίνητο που παραμένει best-seller της BMW ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν από 40 χρόνια, προαναγγέλλοντας μία νέα εποχή στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Η BMW Motorrad δηλώνει το κύρος της με ανεξάρτητη παρουσία στο περίπτερο της BMW.

Τέσσερα μοντέλα παραγωγής θα παρουσιαστούν φέτος, οι BMW F 800, BMW S 1000 RR, BMW S 1000 XR και BMW R nineT, καθώς και μία πρώτη ιδέα της BMW για ένα scrambler: το BMW Concept Path 22. Στη μινιμαλιστική φιλοσοφία αυτής της μοτοσικλέτας, κάθε στοιχείο της μορφής εξυπηρετεί μία λειτουργία.

MINI Creative Hub . Στο πλαίσιο της παρουσίας του BMW Group, το φετινό περίπτερο της MINI υπογραμμίζει την καινοτόμο δύναμη του Group και βασίζεται στην παράδοση συνεχούς ανανέωσης της μάρκας. Είναι η πρώτη φορά που η MINI θα εμφανιστεί αποκλειστικά με τη νέα της εταιρική σχεδίαση.

Η κομψή και αυθεντική ταυτότητα ΜΙΝΙ αντανακλάται στην αρχιτεκτονική δομή, τις επικοινωνίες και το υλικό των βίντεο. Η νέα φιλοσοφία ταυτότητας της μάρκας αντιπροσωπεύει το προηγμένο lifestyle της δημιουργικής τάξης.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου MINI Clubman . Με μία νέα εξάθυρη έκδοση αυτού του εντυπωσιακού και πολύ επιτυχημένου μοντέλου MINI, η μάρκα επιχειρεί ένα τολμηρό εγχείρημα σε υψηλότερη κατηγορία για πρώτη φορά και ανεβάζει τον πήχη στη σχεδίαση, τα υλικά και την προϊοντική ουσία.

Το παράθυρο ύψους 9 μέτρων στην πρόσοψη του περιπτέρου αποκαλύπτει μία εικόνα του χαρακτήρα του νέου MINI Clubman. Με βάση τη φιλοσοφία “The Clubman Dialogues”, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα και τη φινέτσα του νέου MINI Clubman.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Rolls – Royce Dawn είναι το αδιαμφισβήτητο ατού της μάρκας φέτος. Η εντυπωσιακά κομψή εξωτερική σχεδίαση αυτού του τετραθέσιου πολυτελούς cabrio συνδυάζει τη θρυλική εμφάνιση μιας Rolls-Royce με μία cool και μοντέρνα ‘φαντασίωση’ Rolls-Royce. Η Dawn είναι εξαιρετικά γοητευτική όσο καμία άλλη Rolls-Royce μέχρι σήμερα. Δύο διαφορετικές εκδοχές εκτίθενται στο περίπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα