Χρυσοβελώνη: Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων πολιτών τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς

Χρυσοβελώνη: Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων πολιτών τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ (ΑΝΕΛ) ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας στους "καλοθελητές"

“Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως καλοθελητές ότι ο κ. Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά και να πηγαίνει και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας.

Αφήνουμε τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς που προβαίνουν σε απαξιωτικές δηλώσεις στην κρίση των Ελλήνων πολιτών”, αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία “φωτογραφίζει” ως φαίνεται και απαντά στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, η οποία εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Η κα. Μακρή, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε για τον Πάνο Καμμένο πως δεν τον είδε να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, ούτε εκείνο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

“Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie.”, προσέθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα