BusinessBooks.gr, η πηγή των επιχειρησιακών βιβλίων

BusinessBooks.gr, η πηγή των επιχειρησιακών βιβλίων

Το BusinessBooks.gr καινοτομεί και σας παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας προσφορά!

Το νέο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο BusinessBooks.gr αποτελεί την πηγή των επιχειρησιακών βιβλίων! Συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, διαθέτει σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές περισσότερους από 5.000 τίτλους επιχειρησιακών βιβλίων, τα οποία καλύπτουν σε βάθος τις κατηγορίες: Λογιστική, Οικονομικά, Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Πληροφορική, Δίκαιο.

Το BusinessBooks.gr καινοτομεί και σας παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας προσφορά ! Πώς; Επιλέγετε δύο ή περισσότερους από τους αγαπημένους σας τίτλους και κερδίζετε αυτόματα επιπλέον έκπτωση! Δείτε εδώ πώς μπορείτε να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα τη δική σας προσφορά.

Μπορείτε ακόμα να:

–       αξιοποιείτε τις προτάσεις από ειδικούς,

–       επιλέγετε πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων,

–       ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις στον επιχειρησιακό κόσμο,

–       λύνετε τις απορίες σας άμεσα μέσω του live support,

–       χαρίζετε δωροεπιταγές στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το BusinessBooks.gr σας καλεί να το γνωρίσετε χαρίζοντας σε όλους τους επισκέπτες του news247.gr ένα κουπόνι, το οποίο σας προσφέρει 20% έκπτωση για όλα τα βιβλία (δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνδυαστικές προσφορές και τα βιβλία που υπάγονται στο καθεστώς ενιαίας τιμής).

Ο κωδικός του κουπονιού είναι: 24721 και ισχύει μέχρι τις 12/12/13.

Επισκεφθείτε το www.businessbooks.gr και περιηγηθείτε στην Πηγή των Επιχειρησιακών Βιβλίων! Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιείστε τις μεγάλες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων. Όλη η γνώση είναι εδώ!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα